Grooving

  (39)
  • Band   /   Groningen
  • #Rock #Coverband #Pop
  • Klinkt als The Police, U2, Bryan Adams, Doobie Brothers
  • 79 geverifieerde boekingen

Indicatie €700 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Grooving

Check beschikbaarheid
Grooving, Rock, Coverband, Pop band

Top 100 band Grooving bestaat uit 3 ervaren en enthousiaste muzikanten. Met een afwisselend repertoir uit de jaren 70/80/90/2000 verzorgt Grooving swingende optredens op allerlei evenementen, bruiloften etc. door het hele land.

Ons repertoir is zeer gevarieerd met zowel Nederlandstalig, classic rock en swingende disco nummers. Grooving is een feest band en probeert het publiek hier volop van mee te laten genieten door ze te laten dansen, meezingen en feest te vieren!

Keep on Grooving!

Muziek

Like the way I do

Radar Love

Get Back

Reviews

Door op 08/04/2022

Vrijdag 1 april zijn wij eindelijk in het huwelijk getreden na 2 jaar coronaellende. We hadden voor onze bruiloft Grooving geboekt. Het contact met Marnix verliep vlekkeloos. Tijdens de soundcheck op het feest klonk het al super goed.
Toen het grote feest eenmaal bezig was 's avonds duurde het even voor de dansvloer gevuld was, en dit lag absoluut niet aan de band, want wat kunnen die jongens spelen.
Waarschijnlijk had iedereen na die coronaellende veel te bespreken. Maar later werdt dit zeker goedgemaakt op de dansvloer. Iedereen die ik nu spreek na bruiloft is vol lof en onder de indruk van de band, en wij natuurlijk ook. Wat hebben ze er een mooi feest van gemaakt. Wij kunnen alleen maar zeggen dat Grooving een hele dikke aanrader is.
Mannen nogmaals bedankt voor een fantastische avond!

Door op 10/10/2021

Heerlijk feestje gevierd!! De band speelde prima en lekkere muziek en onze gasten konden weer eens even lekker los. Prettige mensen en top setting. We hebben er weer een fantastische herinnering bij🔝

Door op 14/08/2020

Wat een band ! Een geweldig optreden, echt een aanrader.

Optredens van Grooving

Meer optredens

Contact

Grooving, Rock, Coverband, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marnix

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Grooving

Grooving is een band uit Groningen. Grooving speelt muziek in de genres Rock, Coverband & Pop. Grooving heeft sinds de inschrijving op 30/03/2015 in totaal 79 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Grooving klinkt als: The Police, U2, Bryan Adams, Doobie Brothers. Het repertoire van Grooving bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Grooving krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 39 reviews.

Grooving hanteert een richtprijs van €700 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.