Grooving

  (54)
  • Band   /   Groningen
  • #Rock #Coverband #Pop
  • Klinkt als The Police, U2, Bryan Adams, Doobie Brothers
  • 99 geverifieerde boekingen

Indicatie €800 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Grooving

Check beschikbaarheid
Grooving, Rock, Coverband, Pop band

Top 100 band Grooving bestaat uit 3 ervaren en enthousiaste muzikanten. Met een afwisselend repertoir uit de jaren 70/80/90/2000 verzorgt Grooving swingende optredens op allerlei evenementen, bruiloften etc. door het hele land.

Ons repertoir is zeer gevarieerd met zowel Nederlandstalig, classic rock en swingende disco nummers. Grooving is een feest band en probeert het publiek hier volop van mee te laten genieten door ze te laten dansen, meezingen en feest te vieren!

Keep on Grooving!

Muziek

Like the way I do

Radar Love

Get Back

Reviews

Door op 25/11/2023

Onze vader werd 60 !
Voorgaand contact met grooving verliep fijn 👍🏻 goed meedenkend en top gespeeld 🎉 zeker een aanrader voor een feestje 🥳 tot volgende keer !

Door op 27/08/2023

Na een oproep geplaatst op Gigstarter kregen wij meerdere reacties van bandjes die beschikbaar waren voor ons 25e huwelijksfeest. Na de pandemie hadden wij zin in een heus feestje.
Onder de reacties ook een bericht van Grooving. Na enkele contacten via mail en/of telefonisch, de mannen uit Groningen gecontracteerd.
En wat was het een feest..... ouderwets met drie ervaren muzikanten die voor een geweldig stukje muziek zorgden.
We kijken terug op een prachtige avond (met vrienden en familie) en de band Grooving is zeker een aanrader, voor als u iets te vieren hebt.

Door op 04/07/2023

Het contact was goed . We hebben een geweldige avond gehad de interactie met het publiek was super de dansvloer is niet leeg geweest dus dat zegt genoeg. Top!!

Optredens van Grooving

Meer optredens

Contact

Grooving, Rock, Coverband, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marnix

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Grooving

Grooving is een band uit Groningen. Grooving speelt muziek in de genres Rock, Coverband & Pop. Grooving heeft sinds de inschrijving op 30/03/2015 in totaal 99 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Grooving klinkt als: The Police, U2, Bryan Adams, Doobie Brothers. Het repertoire van Grooving bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Grooving krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 54 reviews.

Grooving hanteert een richtprijs van €800 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.