Grooving

  (57)
  • Band   /   Groningen
  • #Rock #Coverband #Pop
  • Klinkt als The Police, U2, Bryan Adams, Doobie Brothers
  • 107 geverifieerde boekingen

Indicatie €800 - €1400

Stuur een persoonlijk bericht naar Grooving

Check beschikbaarheid
Grooving, Rock, Coverband, Pop band

Top 100 band Grooving bestaat uit 3 ervaren en enthousiaste muzikanten. Met een afwisselend repertoir uit de jaren 70/80/90/2000 verzorgt Grooving swingende optredens op allerlei evenementen, bruiloften etc. door het hele land.

Ons repertoir is zeer gevarieerd met zowel Nederlandstalig, classic rock en swingende disco nummers. Grooving is een feest band en probeert het publiek hier volop van mee te laten genieten door ze te laten dansen, meezingen en feest te vieren!

Keep on Grooving!

Muziek

Like the way I do

Radar Love

Get Back

Reviews

Door op 25/05/2024

Top alles volgens overleg

En een spetterend optreden ondanks kleine opkomst de dansvloer vol👌🏻

Door op 27/04/2024

Alles was perfect. Precies zoals we gehoopt hadden. Vanwege een goede interactie met de gasten, hadden ze bijna de hele zaal op de dansvloer. We hebben bij het afscheid nemen veel positieve reacties gehad over de band. Mede door hun optreden kijken we terug op een geweldig feest.

Door op 07/01/2024

Wij hebben allemaal genoten van de bijdrage van Grooving tijdens onze Top2000 kerkdienst. Alle contacten, van de allereerste afgelopen zomer tot het afscheid van de band gisteravond laat verliepen heel prettig! Alle gemaakte afspraken werden volledig waargemaakt. En alle aanwezigen tijdens de dienst, en er waren heel veel mensen, hebben genoten van de muzikale en vocale bijdragen van de band. Grooving is voor ons echt een aanrader. Wij gaan, als organisatiecomité, binnenkort evalueren en ik kan mij niet voorstellen dat er serieuze punten van kritiek komen. Het zou maar zo kunnen dat Grooving niet voor de laatste keer bij ons zijn geweest!!

Optredens van Grooving

Meer optredens

Contact

Grooving, Rock, Coverband, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marnix

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Grooving

Grooving is een band uit Groningen. Grooving speelt muziek in de genres Rock, Coverband & Pop. Grooving heeft sinds de inschrijving op 30/03/2015 in totaal 107 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Grooving klinkt als: The Police, U2, Bryan Adams, Doobie Brothers. Het repertoire van Grooving bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Grooving krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 57 reviews.

Grooving hanteert een richtprijs van €800 - €1400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.