Duo 2FeelGood

  (4)
  • Ensemble   /   Utrecht
  • #Coverband #Easy Listening #Pop
  • Klinkt als Queen, Abba, Margriet Eshuys, Fleetwood Mac
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Duo 2FeelGood

Check beschikbaarheid
Duo 2FeelGood, Coverband, Easy Listening, Pop ensemble

Dit muzikale duo speelt sfeervolle muziek, passend bij bijvoorbeeld een diner of receptie, opening, tuinfeest of andere kleine gelegenheden. Toetsenist John verzorgt op ongekende wijze de muzikale omlijsting en backingvocals en allround zangeres Marian verzorgt met haar aangename warme stem de zangpartijen. Wij spelen niet alleen prettig in het gehoor liggende, veelal bekende pop- en easy listening nummers, maar wij hebben ook een aantal vrolijke dansbare nummers in ons repertoire. Duo 2FeelGood is perfect geschikt voor kleine(re) locaties, zelfs uw huiskamer.
Het is ook mogelijk om ons te boeken voor een interactief livestream optreden. Dat is ook nog eens goedkoper, want wij maken dan geen reiskosten en reisuren. Uiteraard krijgt u van ons telefonische ondersteuning vooraf om u te helpen alles technisch voor elkaar te krijgen zodat u optimaal van ons optreden kunt genieten.

Muziek

House for sale

I wish

Fragmenten Make you feel my...

Foto's

Reviews

Door op 18/01/2018

DUO 2FeelGood, deze mensen maken hun naam echt waar. De muziek die gespeeld werd de songs die gezongen werden het was werkelijk geweldig. Heel leuk Duo die goed op elkaar is ingespeeld. Dikke aanrader voor als je een leuke band nodig hebt! :)

Door op 18/10/2017

Wat een feest ik vier dat ik 50 jaar wordt. Heb het duo 2FeelGood geboekt . Wat een pracht stem van Marian en op de achtergrond de toetsenist John die ook meezingt. Het feest is compleet. Goede interactie met mijn gasten. Verschillende nummers rustig dansbaar Nederlands en Engels . Krijg nog steeds complimenten van mijn gasten over het duo 2FeelGood. Afspraken zijn nagekomen en kan aangeven wat er op de playlist komt. Marian en John dank jullie wel voor mijn feestje onvergetelijk hebt gemaakt.

Door op 29/05/2017

Wij hebben genoten van jullie optreden. Met een hapje en een drankje was het aangenaam luisteren naar de bekende
nummers die jullie ten gehore brachten. Het geluid was ook niet zo hard dat er niet gezellig bij gebabbeld kon
worden, dus het was een fijne bijdrage aan de gezelligheid!

Contact

Duo 2FeelGood, Coverband, Easy Listening, Pop ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - John

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Duo 2FeelGood

Duo 2FeelGood is een ensemble uit Utrecht. Duo 2FeelGood speelt muziek in de stijlen Coverband, Easy Listening & Pop. Duo 2FeelGood heeft sinds de inschrijving op 25/11/2015 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Duo 2FeelGood klinkt als: Queen, Abba, Margriet Eshuys, Fleetwood Mac. Het repertoire van Duo 2FeelGood bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Duo 2FeelGood krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Duo 2FeelGood hanteert een richtprijs van €350 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.