Duo Gin & Tonic

  (17)
  • Band   /   Arnhem
  • #Wereldmuziek #Allround #Blues
  • Klinkt als Buena Vista Social Club, Eric Clapton, Rosenberg Trio, Gipsy Kings, Rocco Granata, Louis Prima
  • 39 geverifieerde boekingen

Indicatie €400 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Duo Gin & Tonic

Check beschikbaarheid
Duo Gin & Tonic, Wereldmuziek, Allround, Blues band

Gipsy Kings, (zigeuner) jazz, blues, Italiaanse muziek...Dat alles gebracht door een bijzonder ervaren, professioneel duo!

Met de nodige humor, een breed repertoire en altijd op het perfecte volume. Van intieme achtergrond muziek tot spetterende dansmuziek op de voorgrond, Gin & Tonic weet zich moeiteloos aan te passen aan iedere gelegenheid. Geschikt voor bruiloften, recepties, kroegen, bedrijfsfeesten en meer!

Duo Gin & Tonic bestaat uit gitarist Michiel van Gessel en zanger / Gitarist Salvatore Giuseppe Sichi. Beide zijn al ruim 25 jaar actief als professioneel muzikant en als duo ook al weer ruim 15 jaar. Het repertoire bestaat uit een mix van Spaanse-, Italiaanse en Zuid-Amerikaanse wereldmuziek, afgewisseld met bekende blues en jazz nummers. Voorop staat het virtuoze gitaarspel en de gepassioneerde zang van Salvatore. Ook in 2024 is Gin & Tonic iedere derde zondag van de maand, vanaf 16:00, live te beluisteren in het bekende Oranje Koffiehuis in Arnhem!

Optredens worden, in principe, als volgt aangeboden:
1 uur, 2 x 45 minuten of 3 x 45 minuten. Bij optredens met meerdere sets zit er standaard een kwartier pauze tussen de sets, Andere set indelingen zijn, in overleg, mogelijk.

Muziek

La Bamba

Before you Accuse me

Buona Sera Signorina - Hey ...

Foto's

Reviews

Door op 27/05/2024

Het contact verliep soepel en ze reageerden super snel. Het is een fantastisch duo die zorgt voor een hele relaxte sfeer. Heerlijke muziek, vol terras en de mensen vonden het geweldig!!!

Door op 26/11/2023

Wat een leuke muziek! Salvatore heeft een erg goede stem met daarbij het goed gitaarwerk maakt het een compleet duo. Zowel wij als onze gasten en het bedienend personeel waren super enthousiast. Een aanrader dus!

Door op 30/08/2023

Ik vond het optreden geweldig... Fijne artiesten... Precies op de afgesproken tijd gekomen... Fantastische gitaristen... Helemaal top....

Contact

Duo Gin & Tonic, Wereldmuziek, Allround, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Salvatore

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Duo Gin & Tonic

Duo Gin & Tonic is een band uit Arnhem. Duo Gin & Tonic speelt muziek in de genres Wereldmuziek, Allround & Blues. Duo Gin & Tonic heeft sinds de inschrijving op 05/06/2018 in totaal 39 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Duo Gin & Tonic klinkt als: Buena Vista Social Club, Eric Clapton, Rosenberg Trio, Gipsy Kings, Rocco Granata, Louis Prima. Het repertoire van Duo Gin & Tonic bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Duo Gin & Tonic krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 17 reviews.

Duo Gin & Tonic hanteert een richtprijs van €400 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.