David Bowie Tribute Bowie Who

  (4)
  • Soloartiest   /   Den Haag
  • #Tributeband #Pop #Rock
  • Klinkt als David Bowie, Queen, Spandau Ballet, Peter Schilling
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €100 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar David Bowie Tribute Bowie Who

Check beschikbaarheid
David Bowie Tribute Bowie Who, Tributeband, Pop, Rock soloartist

Extra mededeling. Wil je de 17e maart meer over deze act weten luister dan vanaf 20:00 uur naar Radio WOS via onderstaande link.
https://wos.nl/radio/livestream?fbclid=IwAR24nxuQKolfVDF8qynBWSV7Ahh08Aj2UKN7mxHAVgF0QASEl-Tp6q-L88M

10 Januari 2016. De wereld was geschokt. Bowie Overleden? Dat kan toch helemaal niet. Nee dat kan inderdaad niet want Bowie blijft altijd in ons gedachtengoed bestaan en heeft ons een mooie erfenis nagelaten.

Ben je een groot Bowie fan en wil je de fantastische muziek van deze geweldige artiest horen dan zit je hier goed.
Er bestaan meerdere Bowie tributebands maar er is er geen enkele band die op dezelfde manier werkt als de Bowie Who tribute show.
De stem van Bowie is ongeëvenaard, Bowie had in alle decades verschillende stemmen. Moet die stem dan krampachtig nagedaan worden zoals de meeste tributebands doen? Nee, het is de bedoeling om de songs zo lekker mogelijk te presenteren en laten rocken waar ze moeten rocken en swingen waar ze moeten swingen. Desondanks klinkt de stem van Robert soms wel heel erg richting Bowie. Vergeet niet dat er maar 1 Bowie was!

Voorbeeld van een paar leuke complimenten wat volgde na een optreden in de cultuurschuur:
"Toen ik mijn ogen dichtdeed merkte ik dat het niet Bowie zelfs was maar dit klinkt zo verdomd goed dat ik er kippevel van kreeg".
"De combi van het levensverhaal samen met de steengoede muziek is echt een traktatie"
Mensen die je komen bedanken met tranen in hun ogen van ontroering zegt toch wel wat!

De band bestaat uit twee personen die zorg dragen voor de muziek en presentatie.
Robert zingt en speelt gitaar tijdens de set met Bowie nummers. Hij wordt begeleidt door een looper waarop hij zelf alle partijen ingespeeld heeft.
Cary van Rheenen draagt zorg voor de presentatie en vertelt leuke korte anekdotes over Bowie. In enkele nummers blaast hij mee op zijn mondharmonica.

Deze vorm van optreden komt eigenlijk nauwelijks voor in de wereld van tribute bands. Dit past in een theater, cafe maar ook in een huiskamer of een leuk tuinfeest.
De sound is zonder meer erg goed en de meest gehoorde opmerking is dat dit echt een onwijs gave show is voor de Bowie liefhebber maar ook voor de iets minder grote fans omdat er soms een kwinkslag gemaakt wordt naar een andere artiest die veel aan Bowie te danken heeft of visa versa.
Voordeel van deze setting is compact, snel opgesteld en geen overbodige rompslomp maar wel het geluid van een complete top band.

Kijk en luister vooral naar de videos. Het geluid is gefilmd in een zeer volle omgeving en niet nabewerkt of later ingespeeld zoals de meeste artiesten doen. Dit is een eerlijke opname die in werkelijkheid veel beter klinkt. Kijk even naar de omschrijving en luister op bepaalde tijdstippen naar je favoriete song.

Binnenkort is de act ook te zien in theaters overal in Nederland.

Songs op de video:
0.03 Rebel Rebel,
1.26 Lazarus
4.31 Heroes
6.31 Ashes to ashes
8.27 tribute to Major Tom (Peter Schilling)
9.55 Space Oddity (real Major Tom)
13.52 Life on mars
15.18 Suffragette city
16.20 Rock & Roll suicide
17.10 Starman
18.12 China Girl
19.22 Ziggy Stardust
20.4 Five Years
21.34 Wild is the wind
23.50 Moonage daydream
25.37 Hang on to yourself
26.43 Jean Genie
27.45 Tribute to Lets Dance Bowie/Nile Rodgers

Verder staan er op de setlist de volgende nummers:
Stay
Kooks
New killer star
Where are we now enz...

Muziek

Wild is the wind version Bo...

Heroes

Major Tom Reprise by Bowie Who

Reviews

Door op 14/03/2023

Heel prettig contact met beide heren gehad. Het was een volle bak en iedereen genoot van de geweldige muziek en wetenswaardigheden van David Bowie. Het is duidelijk dat dit twee professionals zijn. Volgend jaar staan ze weer op de kalender. Echt een aanrader om deze twee mannen te gaan zien.

Door op 25/12/2022

Op zaterdag 10 december vond de try out in het cultuurcafe de Stamboom in Den Haag plaats.van de presentatie Bowie wie ?
Het bleek een groot succes en zeer gewaardeerd door de Bowie fans.
Een zeer muzikaal programma met heel veel songs van David Bowie, vertolkt door Robert Harmson , verbonden door de teksten, poezie en feiten door Cary van Rheenen.
De mannen schromen niet kleine uitstapjes te maken naar de inspiratie, de artiesten mee samengewerkt heeft.
Een volwaardige theatershow met verrassende onthullingen, projectie, authentieke geluidsopnames en beelden van David Bowie.
Voor de fan en liefhebber een must, voor de bezoeker die zich wil laten verrassen een aanrader.

Door op 21/12/2022

Eetcafe De Stamboom organiseerde een Tribute to David Bowie.
Er was een expositie met mooie kunstwerken van Maarten Verpoort en een fantastisch optreden van Robert Harmson Ft. Cary van Rheenen. Cary blies soms een nummertje mee op zijn mondharmonica en vertelde wat anekdotes over Bowie. Robert vertolkte o.a. Bowie songs als Wild is the wind, Major Tom, Lazarus, Moonage Daydream en vele anderen.Iedereen zong mee ...het was een heerlijke middag..... bedankt allemaal!!!!

Contact

David Bowie Tribute Bowie Who, Tributeband, Pop, Rock soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Robert

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over David Bowie Tribute Bowie Who

David Bowie Tribute Bowie Who is een solo-artiest uit Den Haag. David Bowie Tribute Bowie Who maakt vooral muziek in de genres Tributeband, Pop & Rock. David Bowie Tribute Bowie Who heeft sinds de inschrijving op 14/12/2022 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van David Bowie Tribute Bowie Who klinkt als: David Bowie, Queen, Spandau Ballet, Peter Schilling. Het repertoire van David Bowie Tribute Bowie Who bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: David Bowie Tribute Bowie Who krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

David Bowie Tribute Bowie Who hanteert een richtprijs van €100 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.