Bandera Latina

  (9)

Indicatie €950 - €1550

Stuur een persoonlijk bericht naar Bandera Latina

Check beschikbaarheid
Bandera Latina, Wereldmuziek, Latin, Flamenco band

Hét geluid van de zomer, zinderende Latin klanken van Bandera Latina. Maak van ieder feest een spetterende fiësta! Al 25 jaar toonaangevend op het gebied van Latin en Mediterrane wereldmuziek in Nederland! Ook te beluisteren via Spotify, Itunes enz. Met een heerlijke mix van Spaanse, Italiaanse en Zuid-Amerikaanse muziek is Bandera Latina dé band voor iedere gelegenheid. Bij uitstek geschikt voor festivals, theaters en andere grotere podia. Met muziek van the Gipsy Kings, the Buena Vista Social Club en heel veel meer.

In 2023 bestaat Bandera Latina 25 jaar en dat vieren we o.a. door iedere maand een nieuwe single uit te brengen! Luister naar onze muziek op Spotify, Apple Music of YouTube en ga met ons mee op een muzikale reis rond de wereld!

Optredens worden in principe, als volgt aangeboden:
1 uur, 2 x 45 minuten of 3 x 45 minuten. Bij optredens met meerdere sets zit er standaard een kwartier pauze tussen de sets, Andere set indelingen zijn, in overleg, mogelijk.

*** Bij annulering van de kant van de boekende partij door force majeure (bijvoorbeeld Covid maatregelen) worden er geen kosten in rekening gebracht en komen gemaakte overeenkomsten te vervallen. ***

Muziek

Baila Bailando

Besame Mucho

Bandera Latina

Foto's

Reviews

Door op 09/08/2022

Wat een geweldige band! Van de charismatische performance van zangeres Silvana tot het virtuoze gitaarspel van Salvatore. Professioneel, vriendelijk en spontaan. Zij maakten van ons feest een onvergetelijke ervaring. Bedankt Bandera Latina!

Door op 19/06/2022

Geweldige muzikanten en heerlijke muziek om op te dansen! Tijdens avond zelf iets meer regie aan bruidspaar laten, wanneer zij ervoor kiezen aanwezig te zijn bij optreden en wanneer even kletsen met de andere gasten. Contact vooraf was goed en ontspannen!

Door op 07/06/2022

Helemaal top, alles gegaan zoals besproken

Contact

Bandera Latina, Wereldmuziek, Latin, Flamenco band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Salvatore

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Bandera Latina

Bandera Latina is een band uit Arnhem. Bandera Latina speelt muziek in de genres Wereldmuziek, Latin & Flamenco. Bandera Latina heeft sinds de inschrijving op 12/04/2017 in totaal 14 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Bandera Latina klinkt als: Gipsy Kings, Buena Vista Social Club. Het repertoire van Bandera Latina bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Bandera Latina krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 9 reviews.

Bandera Latina hanteert een richtprijs van €950 - €1550 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.