Bandera Latina

  (12)
  • Band   /   Arnhem
  • #Wereldmuziek #Coverband #Latin
  • Klinkt als Gipsy Kings, Buena Vista Social Club, Louis Prima
  • 16 geverifieerde boekingen

Indicatie €850 - €1850

Stuur een persoonlijk bericht naar Bandera Latina

Check beschikbaarheid
Bandera Latina, Wereldmuziek, Coverband, Latin band

Hét geluid van de zomer, zinderende Latin klanken van Bandera Latina, de band die bewijst dat kwaliteitsmuziek ook feestmuziek kan zijn! Maak van ieder feest een spetterende fiësta met de professionals van Bandera Latina. Al meer dan 25 jaar toonaangevend op het gebied van Latin en Mediterrane wereldmuziek in Nederland! Met een heerlijke mix van Spaanse, Italiaanse en Zuid-Amerikaanse muziek is Bandera Latina dé band voor iedere gelegenheid. Bij uitstek geschikt voor festivals, theaters en andere grotere podia. Met muziek van the Gipsy Kings, the Buena Vista Social Club en heel veel meer.

Onder leiding van virtuoze gitarist Salvatore Giuseppe Sichi, die met zijn prachtige, rauwe zang en met de nodige humor de interactie met het publiek niet schuwt, brengt Bandera Latina een repertoire dat iedereen zal aanspreken. Bij uitstek geschikt voor grotere podia, bruiloften, bedrijfsfeesten, festivals, thema-feesten etc.

Optredens worden, in principe, als volgt aangeboden:
1 uur, 2 x 45 minuten of 3 x 45 minuten. Bij optredens met meerdere sets zit er standaard een kwartier pauze tussen de sets, Andere set indelingen zijn, in overleg, mogelijk.

Muziek

Chan Chan

Bella Ciao

Via con Me

Foto's

Reviews

Door op 17/07/2023

Bandera Latina is een goed ritmische band waar prima op gedanst kan worden! Door alle generaties. De mooie rauwe stemmen van man en vrouw wisselen elkaar af. Goede podiumpresentatie en heerlijk gitaarwerk. Ze spelen Latijnse nummers die vrij bekend zijn, en je kunt aangeven wat voor muziek je graag wil. Het contact met Salvatore vooraf was zeer prettig. Ik raad deze band van harte aan!

Door op 11/07/2023

Contact verliep soepel. Optreden op onze bruiloft was fantastisch! Boven verwachting perfect! Sfeer werd meteen gebracht, alle gasten spraken erover.

Door op 01/05/2023

Al heel lang een van de meest onderschatte bands van Nederland. Zij hebben voor ons boekingskantoor meerder optredens verzorgd in binnen- en buitenland en zonder uitzondering waren de reacties bijzonder positief. Virtuoze muzikanten met een heerlijk en afwisselend repertoire dat voor ieder wat wils te bieden heeft.

Contact

Bandera Latina, Wereldmuziek, Coverband, Latin band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Salvatore

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Bandera Latina

Bandera Latina is een band uit Arnhem. Bandera Latina speelt muziek in de genres Wereldmuziek, Coverband & Latin. Bandera Latina heeft sinds de inschrijving op 12/04/2017 in totaal 16 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Bandera Latina klinkt als: Gipsy Kings, Buena Vista Social Club, Louis Prima. Het repertoire van Bandera Latina bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Bandera Latina krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 12 reviews.

Bandera Latina hanteert een richtprijs van €850 - €1850 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.