Wil je iemand verrassen met een concert aan huis, of ben je op zoek naar een leuk optreden voor tijdens een tuinfeest? Dan is het boeken van een singer-songwriter ideaal. Bij Gigstarter hebben wij een groot aanbod startend vanaf 50 euro. Via onze database kun je kijken welke artiest het beste bij jouw gelegenheid past en vervolgens een bericht sturen. Samen met de muzikant kunnen dan duidelijke afspraken gemaakt worden zodat alles vlekkeloos verloopt.

Bekijk ons aanbod!

Breed aanbod

Op Gigstarter hebben we een ruim aanbod van meer dan 300 singer-songwriters. Ben je op zoek naar iemand die alleen eigen werk speelt? Misschien is Lien wel wat voor jou? Wil je iemand boeken die klinkt als Jack Johnsen en Paul McCartney, neem eens een kijkje op het profiel van Timber. Kijk wat het beste bij jou past en neem contact op met de artiest.

Lekker makkelijk

Vaak hebben Singer-songwriters niet veel nodig en zijn ze erg flexibel. De meesten begeleiden zichzelf met een gitaar of keyboard. Dit zorgt er voor dat ze niet veel ruimte nodig hebben en er de keuze is om versterkt of onversterkt te spelen. Perfect voor optredens in een huiskamer of achtertuin dus! De details hierover kunnen altijd met de artiest besproken worden.


singer-songwriter

Oproep voor singer-songwriters

Als het niet lukt om de juiste artiest te vinden kun je gebruik maken van de oproep functie op Gigstarter. Bij het doen van een oproep kun je aangeven dat je op zoek bent naar een singer-songwriter en specificeren wat de gelegenheid, locatie en stijl van het evenement is. Vervolgens gaan wij aan de slag om de meest geschikte muzikanten aan jou verzoek te koppelen. Artiesten die worden opgeroepen reageren meestal binnen 24 uur. Je kunt dan met de geselecteerde singer-songwriters een gesprek aangaan om te kijken of er een match is. Dit is snel en makkelijk geregeld!

Plaats een oproep!

Geen commissie

Bij een boeking wordt er geen percentage afgedragen aan Gigstarter. De volledige opbrengst gaat dus naar de artiest zelf. Wij bemiddelen niet, maar faciliteren het tot stand komen van de boeking. Vandaar dat er geen commissie wordt gerekend over het bedrag.