Gigstarter staat vol met singer-songwriters. U kunt ze al boeken vanaf €50,-. De kosten voor een singer-songwriter verschillen per artiest. De kosten van de singer-songwriters op Gigstarter worden aangegeven op het profiel.

Bekijk het ruime aanbod aan singer-songwriters

Een singer-songwriter kunt u vinden op Gigstarter door een oproep te plaatsen. De singer-songwriters kunnen hierop reageren. De kosten, tijd en plaats kunnen besproken worden. Er zijn geen enkele kosten aan de oproep verbonden.

Singer-songwriters vinden via Gigstarter

Bij Gigstarter kan je gratis een oproep plaatsen om een zanger te vinden, er zitten geen enkele kosten aan verbonden. De zangers krijgen dan een melding van ons en kunnen aangeven of ze beschikbaar zijn. Als ze beschikbaar zijn staat u zelf in direct contact met de zanger. Dan kunt u het met de zanger over de kosten hebben.

Plaats een algemene oproep op Gigstarter!

Gigstarter evenement

De oproepfunctie op Gigstarter

Met Gigstarter kun je op een gemakkelijke en snelle manier heel veel artiesten tegelijk aanspreken. De oproep op Gigstarter is de snelste manier om een singer-songwriter te vinden. Je bereikt hiermee meerdere singer-songwriters in 1 keer die in uw budget vallen. De singer-songwriters geven meestal binnen 24 uur aan of ze beschikbaar zijn. Naast de oproep kunt u ook altijd een specifieke singer-songwriter benaderen.

Plaats een oproep op Gigstarter!