LIEN

  (3)
  • Soloartiest   /   Den Haag
  • #Kleinkunst #Pop #Singer-songwriter
  • Klinkt als Brigitte Kaandorp, Maarten van Roozendaal, Acda en De Munnik
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €300 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar LIEN

Check beschikbaarheid
LIEN , Kleinkunst, Pop, Singer-songwriter soloartist

Lien schrijft, zingt en speelt rake liedjes met onverwachte wendingen en scherpe teksten. Met nummers zoals "Dit gaat nergens over" en "Advies aan een wijze oude man" houdt ze haarzelf en de luisteraar een spiegel voor. Gevoelig, confronterend en lachwekkend. Nuchter en fris. En tussen de liedjes door vertelt ze erover. Op haar manier. Met een grote neiging naar kleinkunst.

Inspiratie vindt ze overal: in het bos, op een terras of in de glimlach van een toevallige voorbijganger. Eerder was zij o.a. te horen in café Paradiso Amsterdam, verschillende lokale radiostations en vertolkte zij haar lied “Ik volg je” als onderdeel van de muzikale theatervoorstelling “Een dag aan zee” in drie theaters in Den Haag.

Haar zomer van 2019 startte met een optreden op popfestival Reurpop in de Achterhoek. Met LIEN's ZOMERTOUR 2019 speelde ze in verschillende huiskamers in Nederland. In 2020 was het debuut van haar muzikale theatervoorstelling 'Ik kom hier niet weg met hippe sneakers' waarvan ze de tour in 2021 vervolgde. In augustus 2021 bracht ze haar album 'Dit gaat nergens over' uit, met hierop o.a. het lied 'Ja dat is waar ik van hou'. Voor eind 2022 staat een nieuwe avondvullende kleinkunstvoorstelling op stapel én de release van haar tweede album!

Muziek

Anders

Met Pensioen

Ja dat is waar ik van hou

Reviews

Door op 17/09/2019

Lien is een sprankelende enthousiaste dame die een sfeerzetter is met haar muziek. Flexibiliteit en begrip voor de hectiek op het evenement maakte het prettig om haar als artiest bij ons te hebben. Goeie communicatie en duidelijkheid zorgde voor een fijne samenwerking en maakte haar een aanwinst voor het gezelschap op de dag zelf! Aanrader :)

Door op 13/09/2019

Lien heeft mijn feestje een bijzonder mooie "melodie" meegegeven. Het was heerlijk om met al mijn vrienden en familie te mogen luisteren en genieten van de stem, muziek en woorden van Lien. Lien nogmaals super bedankt voor JOU!!

Door op 08/09/2019

Lien schrijft eerlijke, gevoelige en humoristische liedjes die ze met haar mooie stem ten gehore brengt. De persoonlijke uitleg die ze bij ieder liedje gaf tijdens het huiskamer concert, maakte dat er een sfeer van openheid en verbinding ontstond die avond.
Mijn gasten en ik hebben genoten van haar zangkwaliteiten en haar liefdevolle persoonlijkheid.

Contact

LIEN , Kleinkunst, Pop, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lien

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over LIEN

LIEN is een solo-artiest uit Den Haag . LIEN maakt vooral muziek in de genres Kleinkunst, Pop & Singer-songwriter. LIEN heeft sinds de inschrijving op 23/08/2019 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van LIEN klinkt als: Brigitte Kaandorp, Maarten van Roozendaal, Acda en De Munnik. Het repertoire van LIEN bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: LIEN krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

LIEN hanteert een richtprijs van €300 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.