Wil je dat artiesten jou benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor jou

Uit de beschikbare artiesten kies jij de beste match

Plaats een oproep

Boek artiesten voor jouw Vrijmibo

Het weekend luid je in met de VrijMiBo, maar het je het al eens geprobeerd met live muziek?

Het is makkelijker dan je denk, en op de bierrekening is het verwaarloosbaar. Een live band kan je vrijdag middag borrel (vrijmibo) omtoveren tot een onvergetelijke ervaring. Dat is leuk, gezellig, en goed voor je bedrijf. Maar misschien weet je niet wat er allemaal mogelijk is. Daarom hebben wij een selectie gemaakt aan live muziek die goed bij de Vrijmibo past.

Of de borrel nu op kantoor is, of in een kroeg op de hoek, alles kan. Een Jazz band kan de sfeer er goed inbrengen en werkt zowel bij jong als ouder publiek. Wil je liever goed dansbare muziek? Een funk band weer beter werken om de voetjes van de vloer te krijgen. Bij elke bedrijfscultuur en locatie past weer wat anders.

Een DJ kan minstens even leuk zijn en is toch even net wat specialer en levendiger dan een platte playlist. Je vindt hier DJs in allerlei soorten en maten, van Jazz en Soul tot House en Top40. En als je liever een DJ hebt, maar toch nog even op zoek bent naar een live element, dan is een saxofoon altijd een leuke toevoeging.

Blader door de muzikanten en bouw een te gekke vrijmibo!

Bekijk ook de Vrijmibo DJs en het overzicht van alle Vrijmibo bands.