Wil je dat artiesten jou benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor jou

Uit de beschikbare artiesten kies jij de beste match

Plaats een oproep

Boek artiesten voor jouw Nieuwjaarsborrel

Boek een DJ, band of artiest voor jouw nieuwjaarsborrel via Gigstarter. Met live muziek kun je met je vrienden of collega’s feestelijk het nieuwe jaar inluiden. Met een database van bijna duizend artiesten uit heel Nederland, reikend van pop tot rock en van klassiek tot jazz, weet je dat je bij Gigstarter altijd zult vinden wat je zoekt.

Direct contact

De artiesten die op Gigstarter staan zijn allemaal gemakkelijk en direct te benaderen, zonder extra kosten. Je houdt alles zelf in de hand. Via Gigstarter kan je naast de live muziek ook geluid en licht apparatuur huren indien nodig. Wij staan voor toegankelijkheid en gemak.

DJ huren voor jouw nieuwjaarsborrel

Het inhuren van een DJ voor jouw nieuwjaarsborrel is een goede manier om jouw feest muzikaal glans te geven. Een DJ kan op zijn manier ervoor zorgen dat het feest op gang komt en uiteindelijk los kan barsten. Mocht de sfeer wat rustiger gewenst zijn dan kan de DJ daar ook uitstekend op inspelen. Via Gigstarter boek je jouw DJ die het nieuwjaar kleur komt geven.

Een band boeken op jouw nieuwjaarsborrel

Wat beter om het jaar te openen dan met een live band? Via Gigstarter kun je honderden bands in alle gewenste stijlen vergelijken en benaderen. Denk aan een leuke jazz band of een meer up tempo swingende funk band op je nieuwjaarsborrel. Op Gigstarter vind je alles en in elke prijscategorie. Een live band kan jouw nieuwjaarsborrel sfeer geven of zelfs omtoveren tot een groots feest. Alles kan. Als muzikale toevoeging kun je overwegen om bij een band een DJ in te huren om een avondvullend programma neer te zetten.

Jazz of klassiek op jouw nieuwjaarsborrel

Jazz en klassieke muziek boeken om jouw nieuwjaarsborrel een officieel en mooi visitekaartje te laten zijn van jouw bedrijf? Het kan via Gigstarter waar je gemakkelijk toegang krijgt tot de beste conservatorium geschoolde jazz en klassieke muzikanten van Nederland en buitenland. Huur de artiesten nu in en laat ze met prachtige muziek een voorspoedig nieuw jaar openen op jouw nieuwjaarsborrel.

Nog aan het oriënteren?

Als je nog twijfelt, of door de bomen het bos niet meer ziet, kun je overwegen een oproep te plaatsen. Een oproep wordt alleen gezien door relevante artiesten, deze selectie wordt bepaald aan de hand van de omschrijving. Een oproep plaatsen is kosteloos. Artiesten die beschikbaar zijn kunnen hier op intekenen zodat jij een vrijblijvend overzicht ziet van wie er eventueel zouden kunnen komen optreden op jouw nieuwjaarsborrel. Bij interesse kun je vervolgens contact met een artiest opnemen. Direct een oproep plaatsen

Zorgeloos feest

Wil je geen zorgen? En gewoon een feest waar jij ook een gast bent? Neem dan een kijkje op ons all-inclusive bedrijfsfeest aanbod.

Bekijk ook de Nieuwjaarsborrel DJs en het overzicht van alle Nieuwjaarsborrel bands.