Wil je dat artiesten jou benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor jou

Uit de beschikbare artiesten kies jij de beste match

Plaats een oproep

Boek artiesten voor jouw Kroeg

Het kan leuk zijn om zo nu en dan eens live muziek in je kroeg neer te zetten. Of je nu iemands verjaardag viert, een afstudeer feestje hebt of iets anders te vieren hebt. Een band of DJ kunnen de avond net even dat speciale element geven.

Voor een uitbundig feestjes kan een cover band, funk band of bebop band gepast zijn. Op Gigstarter is er van alles te vinden. Ook folk muziek en smartlap doen het vaak goed. Denk aan live muziek tijdens een voetbalwedstrijd. Of het nu de competitie is, een WK wedstrijd of een EK wedstrijd. Live muziek maakt jouw kroeg specialer dan die van de buren.

Voor een wat rustiger feestje kan een jazz band of een semi-akoestische band juist fijn zijn. Al loopt het spectrum binnen deze genre's toch ook van rustige achtergrond muziek tot dansbare swing nummers.

Op bepaalde gelegenheden of momenten kan een DJ een betere keus zijn. DJs zijn er in alle soorten en maten en zijn een stuk leuker dan een playlist omdat ze live muziek mixen en de sfeer goed weten te proeven bij het publiek.

Blader door de muzikanten en zet jouw kroeg op zijn kop!

Bekijk ook de Kroeg DJs en het overzicht van alle Kroeg bands.