Wil je dat artiesten jou benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor jou

Uit de beschikbare artiesten kies jij de beste match

Plaats een oproep

Boek artiesten voor jouw Kerstgala

Live muziek op jouw kerstgala boeken

Een feestavond waar al jouw gasten al een tijd naar uitkijken. Een Kerstgala is een speciaal evenement en live muziek zorgt ervoor dat het een onvergetelijke avond wordt. Om het feest een geheid succes te maken is live muziek dus essentieel. Gigstarter kan hierbij helpen want wij beschikken over het grootste artiestenbestand van Nederland inclusief alle genres. Boek je artiesten voor jouw kerstgala bij Gigstarter.

Live band op jouw kerstgala huren

Via Gigstarter kun je honderden bands boeken in alle gewenste stijlen vinden. Denk aan een swingende rockband, sfeervolle popband of uptempo jazz trio’s voor jouw gala. Zet deze artiesten op jouw gala voor een muzikaal feest. Daarnaast kan je via Gigstarter ook voor een all inclusive pakketten kiezen zodat je zelf zorgeloos van het feest kan genieten. Gigstarter zal dan al het geregel uit jouw handen nemen, kijk voor meer informatie op http://www.gigstarter.nl/kerstfeest-kerstborrel.

Coverband op jouw kerstgala boeken

Wil je bekende en klassieke hits op jouw gala dan is het boeken van een coverband een perfecte keuze. In verschillende prijscategorieën heeft Gigstarter coverbands die graag willen spelen op jouw feest. Ook hebben alle coverbands een rijk en veelzijdig aanbod van nummers, van recente hits tot oldies die iedereen kan meezingen. Speciaal op zoek naar coverbands om te boeken voor jouw kerstgala? Kijk dan op http://www.gigstarter.nl/stijlen/feest-en-coverband-huren.

DJ op jouw kerstgala boeken

Een DJ kan van elke situatie een feestje maken en is een goede aanvulling op het programma van de avond. Zo kan een DJ voor en na een optreden perfect aansluiten en het feest naar een nog hoger niveau tillen. Ook kan een DJ de hele avond het publiek vermaken en worden uitgebreid met bijvoorbeeld een saxofonist. Speciaal op zoek naar DJ’s om te boeken op jouw kerstgala? Kijk dan op http://www.gigstarter.nl/dj-boeken-huren.

Live muziek laten regelen

Wilt u het geregel en werk van het organiseren liever door iemand anders laten doen? Gigstarter kan jouw kerstgala compleet verzorgen. Neem dan een kijkje op all-inclusive bedrijfsfeest aanbod of bel ons op 020 74700 57.

Twijfel je nog welke artiest op jouw gala hoort?

Plaats gemakkelijk een oproep naar artiesten. Wij zullen het doorspelen naar geschikte artiesten uit onze database van 600 artiesten. Probeer duidelijk te zijn in de beschrijving van jouw kerstgala en wensen zodat we de meest geschikte muzikanten voor het feest willen.

Bekijk ook de Kerstgala DJs en het overzicht van alle Kerstgala bands.