Wil je dat artiesten jou benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor jou

Uit de beschikbare artiesten kies jij de beste match

Plaats een oproep

Boek artiesten voor jouw Kerstborrel

Met live muziek maak je de feestdagen onvergetelijk, of het nu met vrienden of collega’s kerst wilt vieren. Met een database van bijna duizend artiesten uit heel Nederland, in alle stijlen, prijzen en soorten, weet je dat je bij Gigstarter altijd zult vinden wat je zoekt. Een band of dj voor jouw kerstborrel vind je op Gigstarter.

Een band inhuren voor jouw kerstborrel

Wat beter om de feestdagen te vieren dan met een live band? Via Gigstarter kun je honderden bands in alle gewenste stijlen vinden. Denk aan een leuke jazz band, een klassiek ensemble, of een akoestisch trio. Het kan allemaal. Op Gigstarter vind je van alles en in elke prijscategorie, zo is er voor ieder wat wils.

Jazz of klassiek op jouw kerstborrel

Jazz en klassieke doen het altijd goed op kerstborrel, of het nu zakelijk of privé is. Het zorgt in beide gevallen voor een goede sfeer en een ontspannen setting. Met Gigstarter krijg je gemakkelijk toegang krijgt tot de beste conservatorium geschoolde jazz en klassieke muzikanten van Nederland en buitenland. Twijfel niet en maak jouw kerstborrel onvergetelijk.

DJ inhuren voor jouw kerstborrel

Als muzikale toevoeging kun je overwegen om bij een band of een ensemble een DJ in te huren. De muzikanten moeten soms ook even rusten, en zo valt het niet stil. Verder weten onze dj’s ook altijd goed de gasten aan te voelen en de juiste sfeer neer te zetten. Een DJ kan ook geschikt zijn voor als de kerstborrel stiekem wel iets meer mag zijn dan een borrel en best wel eens een feestje genoemd mag worden.

Direct contact via Gigstarter

Alle artiesten op Gigstarter zijn direct te benaderen, zonder extra kosten. Wel zo gemakkelijk en persoonlijk. Naast live muziek voor je kerstborrel kun je ook geluid en licht apparatuur huren indien nodig. Maar je kan dat ook aan de artiesten overlaten, je kan dat met de muziekanten onderling overeenkomen. Gigstarter staat voor toegankelijkheid en gemak.

Een zorgeloze borrel

Wil je geen zorgen? En gewoon een feest waar jij ook een gast bent? Neem dan een kijkje op ons all-inclusive bedrijfsfeest aanbod of bel ons op 020 74700 57. Gigstarter kan jouw kerstborrel compleet verzorgen. Wij helpen je daar waar je wilt; dit kan zijn van de keuze van de geschikte act tot het opruimen na je feest.

Weet je het nog niet?

Als je nog twijfelt, of door de bomen het bos niet meer ziet, kun je overwegen een oproep te plaatsen. Een oproep wordt alleen gezien door relevante artiesten, deze selectie wordt bepaald aan de hand van jouw omschrijving. Een oproep plaatsen is kosteloos. Artiesten die beschikbaar zijn kunnen hier op intekenen zodat jij een vrijblijvend overzicht ziet van wie er eventueel zouden kunnen komen optreden op jouw kerstborrel. Bij interesse kun je vervolgens contact met een artiest opnemen. Nu een oproep plaatsen

Bekijk ook de Kerstborrel DJs en het overzicht van alle Kerstborrel bands.