Wil je dat artiesten jou benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor jou

Uit de beschikbare artiesten kies jij de beste match

Plaats een oproep

Boek bands voor jouw Huiskamerconcert

Men geeft tegenwoordig bakken met geld uit aan kaartjes voor festivals en concerten. Veel mensen hebben nog nooit van het huiskamerconcert gehoord, maar het huiskamerconcert is des te interessanter? Organiseer zelf een uniek mini-evenement in de eigen huiskamer. Het hoeft niet veel te kosten en men zal het jaren herinneren!

Een band voor jouw huiskamer

Zoekt u een band of ensemble voor uw huiskamerconcert? Gigstarter biedt het grootste artiestenoverzicht van Nederland, waardoor u gegarandeerd een goede band voor uw huiskamerconcert kunt vinden.

Direct contact via Gigstarter

Via ons platform neemt u direct contact op met artiesten die u wilt boeken voor uw evenement. Omdat er in principe geen sprake is van bemiddeling is het inhuren van een muzikaal ensemble een stuk goedkoper dan via conventionele boekingskantoren: soms tot wel 50% goedkoper!

Overzicht van bands voor je huiskamerconcert

Bekijk de onderstaande lijst van artiesten die uitermate geschikt zijn om bij u een huiskamerconcert te verzorgen. Klik op de knop Band boeken om het volledige profiel van de artiest te bekijken en via het contactformulier direct contact op te nemen.

Bekijk ook de Huiskamerconcert DJs en het overzicht van alle Huiskamerconcert artiesten.