Wil je dat artiesten jou benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor jou

Uit de beschikbare artiesten kies jij de beste match

Plaats een oproep

Boek DJs voor jouw Feest

Een feest is altijd leuk om te geven. Helemaal als er live muziek is om het feest compleet te maken. Een DJ kan deze taak perfect op zich nemen en komt graag draaien op jouw feest.

Een DJ voor jouw feest huur je bij Gigstarter

Het boeken van een DJ bij Gigstarter is snel, direct en gemakkelijk. Wacht dus niet langer en neem een kijkje in ons bestand van tientallen DJ’s die graag op jouw feest komen draaien.

De beste DJs voor jouw feest

Zo zijn er DJ’s die graag hitjes en bekende nummers draaien. Ideaal voor een algemeen feest waar verschillende mensen op af komen. Iedereen kent de nummers en de sfeer is meteen goed gezet. Bij Gigstarter huur je ze al vanaf 100 euro voor een avond en ben je verzekert van een goede avond.

Ook hebben we veel DJ’s met eigen werk. Mocht je dus fan zijn van een bepaald genre dan kan je op Gigstarter alle mogelijke stijlen vinden, van latin tot aan deep house. Neem een kijkje op de profielen en mocht de DJ jou aanstaan dan kan je direct contact opnemen met de artiest en een vrijblijvende offerte aanvragen. Hierdoor vind je op Gigstarter de laagste prijs voor DJ’s van heel Nederland.

Bekijk ook de Feest bands en het overzicht van alle Feest artiesten.