Wil je dat artiesten jou benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor jou

Uit de beschikbare artiesten kies jij de beste match

Plaats een oproep

Boek DJs voor jouw Borrel

De muzikale omlijsting bij een borrel is er in vele vormen. Zo kan je ook een DJ boeken voor een borrel om de avond compleet te maken. ##Een band voor jouw borrel boek je direct, snel en gemakkelijk via Gigstarter.

Boek nu uw DJ voor bij de borrel

Ons platform heeft het grootste aanbod artiesten van de Benelux. We hebben ook veel soorten DJs in alle mogelijke genres op de site staan. De wensen voor de muzikale invulling kunnen erg verschillen per persoon. Bij Gigstarter is het mogelijk om te kiezen uit alle soorten muziekstijlen.

Op Gigstarter vind je allerlei soorten DJs, van world beat en latin tot house en techno. En als je op zoek bent naar die extra live vibe, dan is het ook mogelijk om een saxofoon of ander live instrument toe te voegen aan de DJ die bij jou past. Dus wil jij een Dj inhuren zoek en vind op Gigstarter.be.

De belangrijke overeenkomst van al deze muzikanten is dat je via Gigstarter direct in contact komt artiesten. Gigstarter vraagt geen extra commissies bij optredens en daarmee zijn we uniek in de muziekwereld. Neem een kijkje in onze database en bekijk of er wat naar jou wens bij het overzicht zit.

Bekijk ook de Borrel bands en het overzicht van alle Borrel artiesten.