Wil je dat artiesten jou benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor jou

Uit de beschikbare artiesten kies jij de beste match

Plaats een oproep

Boek bands voor jouw Begrafenis

De muzikale omlijsting bij een begrafenis is er in vele vormen. Zo kan je ook een band boeken voor een begrafenis om de ceremonie compleet te maken.

Een band voor jouw begrafenis boek je direct, snel en gemakkelijk via Gigstarter

Ons platform heeft het grootste aanbod artiesten van Nederland. We hebben ook veel soorten bands in alle mogelijke genres op de site staan. De wensen voor de muzikale invulling kunnen erg verschillen per persoon. Bij Gigstarter is het mogelijk om te kiezen uit alle soorten muziekstijlen.

Klassieke muziek is erg gewild om de overledene een mooie laatste groet te geven. Dit kan o.a. doormiddel van een strijkkwartet en/of een koor. Ook kan er voor gekozen worden dat de muziek meer begeleidend is en op de achtergrond speelt tijdens de dienst. De muzieksoort jazz leent zich hier uitstekend voor.

De belangrijke overeenkomst van al deze muzikanten is dat je via Gigstarter direct in contact komt artiesten. Gigstarter vraagt geen extra commissies bij optredens en daarmee zijn we uniek in de muziekwereld. Neem een kijkje in onze database en bekijk of er wat naar jou wens bij het overzicht zit.

Bekijk ook de Begrafenis DJs en het overzicht van alle Begrafenis artiesten.