Wil je dat artiesten jou benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor jou

Uit de beschikbare artiesten kies jij de beste match

Plaats een oproep

Boek bands voor jouw Bedrijfsfeest

Bedrijven hebben regelmatig wat te vieren. De economie trekt weer aan en er komt weer wat budget vrij voor het geven van bedrijfsfeesten. Gigstarter is het grootste artiestenplatform van Nederland, waar je voor elk soort bedrijfsfeest een geschikte band kan vinden. Als je via Gigstarter een band boekt heb je direct contact met de band, en is er in principe geen sprake van bemiddeling. Omdat boeken via Gigstarter gratis is, is het boeken van een band voor jullie bedrijfsfeest een stuk goedkoper dan bij een conventioneel boekingskantoor.

Boek een band via Gigstarter voor jouw bedrijfsfeest

Op Gigstarter vind je bands in alle soorten en maten, van jazzbands tot wereldmuziek en van klassieke orkesten tot rockbands. In de onderstaande lijst zal je bands vinden die perfect de achtergrondmuziek op een netwerkborrel kunnen verzorgen, en bands die op een groot podium kunnen knallen tijdens bijvoorbeeld een nieuwjaarsfeest of een bedrijfsjubileum.

Bemiddeling bij band inhuren voor bedrijfsfeest

Als je behoefte hebt aan bemiddeling bij het inhuren van een band voor jullie bedrijfsfeest dan is dat uiteraard mogelijk. Het ervaren team van Gigstarter staan dan voor je klaar. Wij helpen je bij het vinden van de perfecte act voor jullie feest; regelen dat de nodige apparatuur geregeld wordt en zijn betrokken bij de overige voorbereidingen en afwikkeling van het evenement. Als je graag bijgestaan wilt worden door Gigstarter regelen van een band voor jullie bedrijfsfeest, dan kan je een offerte aanvragen voor een band op je bedrijfsevenement.

Bekijk de onderstaande lijst van bands die zeer geschikt zijn om op te treden op bedrijfsevenementen.

Bekijk ook de Bedrijfsfeest DJs en het overzicht van alle Bedrijfsfeest artiesten.