Wil je dat artiesten jou benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor jou

Uit de beschikbare artiesten kies jij de beste match

Plaats een oproep

Boek artiesten voor jouw Afstuderen

De diploma is binnen, de speeches zijn gegeven. Het is tijd voor een afstudeerfeest!
En wat past er beter bij een feest voor afstuderen dan live muziek om jouw feest onvergetelijk te maken.

Live muziek voor jouw afstudeerfeest boek & huur je via Gigstarter

Na jarenlange inspanning op school is tijd voor de ontlading en viering van de diploma. Een afstudeerfeest is een perfecte reden om dit samen met jouw vrienden, familie en klasgenoten te vieren. Bij dit feest past natuurlijk live muziek om de sfeer compleet te maken. Wat voor live muziek is er allemaal mogelijk? Op Gigstarter zijn alle soorten genres mogelijk en in alle soorten prijsklasses. We lichten er een paar voor je uit.

Een DJ kan het afstudeerfeest de nodige muzikale glans geven. Iemand die de juiste plaatjes draait waar jij en je mede studenten goed op kunnen feesten. Bij Gigstarter hebben we tientallen DJ’s die graag komen draaien en in alle soorten stijlen. Zo kan je ook een betaalbare DJ huren die op de achtergrond de juiste muziek draait en dat de bezoekers rustig kunnen blijven praten. In een tuin, zaaltje of op school. Alles is mogelijk.

Ook bands komen graag optreden op jouw afstudeerfeest. Wil je groot uitpakken? Dan kan een coverband misschien iets zijn, een formatie die bekende nummers speelt waar alle bezoekers van kunnen genieten. Ook kan je voor een singer-songwriter kiezen. Een kleine intieme setting creëren waar de prachtige liedjes van deze artiest tot zijn recht komen en de avond onvergetelijk maakt.

Bekijk ook de Afstuderen DJs en het overzicht van alle Afstuderen bands.