Ben je van plan om een leuk tuinfeest te organiseren, of zoek je naar een artiest om in je café of bar op te treden? Dan is het boeken van een volkszanger een uitstekende keuze! Op Gigstarter staan enthousiaste artiesten klaar om voor jou het levenslied te zingen. Door middel van onze database kun je op zoek gaan naar een volkszanger die bij jouw evenement past en gemakkelijk in contact komen. Gigstarter maakt het mogelijk om duidelijke afspraken te maken met de muzikant zodat het optreden vlekkeloos kan verlopen.

Bekijk ons volkszanger aanbod!

Perfect voor een feest

Als er één ding is waar Nederlanders dol op zijn, is dat wel een lekkere meezinger. Met een volkszanger op jouw evenement zullen de klassiekers zeker niet ontbreken. Denk aan nummers van André Hazes, Tino Martin, Django Wagner en vele andere Nederlandse iconen. Onze Gigstarter artiesten staan vaak ook open voor verzoeknummertjes, dus vergeet niet om jouw favoriet aan te vragen!

Gevarieerd aanbod

Op Gigstarter kun je allerlei soorten volkszangers vinden. Ben je op zoek naar een artiest die zowel eigen werk als covers zingt? Misschien is dan Niels van Kollenburg of Harrie van Amstel een goede keuze. Boek je liever iemand die naast volksmuziek ook andere genres in kan duiken, neem dan een kijkje op het profiel van Frank Hoek. Vind jouw match en klik op de knop ‘check beschikbaarheid’ om contact op te nemen met de artiest.


volkszanger

Oproep voor volkszangers

Wanneer het niet wil lukken om een goede artiest te vinden kun je ook de oproep functie op Gigstarter inschakelen. Door middel van de oproep kun je aangeven naar wat voor volkszanger je precies op zoek bent. Je kunt de gelegenheid, locatie, stijl en andere belangrijke details voor het optreden noteren. Vervolgens gaan wij aan de slag om een aantal bijpassende muzikanten aan jouw verzoek te linken. Artiesten reageren meestal binnen een dag! Stuur ze gerust een bericht, om er achter te komen wat jouw match voor het optreden is.

Plaats een oproep!

Meer Nederlandstalige muziek

Naast volksmuziek heeft Gigstarter ook een ruim aanbod aan andere Nederlandstalige muziek. Ons platform zit vol met getalenteerde artiesten binnen de Nederpop . Of je nou op zoek bent naar een coverband of naar een singer-songwriter, alles is mogelijk!