Niels van Kollenburg

  (9)

Indicatie €275 - €549

Stuur een persoonlijk bericht naar Niels van Kollenburg

Check beschikbaarheid
Niels van Kollenburg, Volksmuziek, Levenslied, Nederpop soloartist

Naast zijn eigen repertoire zingt zanger Niels van Kollenburg de leukste covers in meerdere genres. Gezellige Nederlandstalige feestmuziek en meezingers. De lekkerste hits van toen en nu! Met zijn prachtige stemgeluid en sfeervolle interactie weet Niels zijn publiek te boeien voor een unieke belevenis.
Ook voor Nederpop of sixties draait de sympathieke Brabantse feestzanger zijn microfoon ook niet om. Niets is Niels te gek.
Want naast Nederlandstalig zingt Niels ook Engels- of zelfs Spaanstalig.
Met deze formule weet Niels met zijn veelzijdigheid van ieder feest een succes te maken; van tuinfeest tot bruiloft tot feesttent! Kortom, voor ieder wat wils. Voor iedereen feest!

Een kleine greep uit het repertoire: Andre Hazes jr/sr, Django Wagner, John de Bever, John West, Stef Ekkel, Snollebollekes, Frank van Etten, Wilbert Pigmans & Opgeblazen, De Dijk, Blof, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Van Dikhout, The Scene, Tom Jones, Roy Orbinson e.v.a.

Naast Facebook en Instagram is Niels o.a. te vinden op YouTube, Spotify, Deezer, Apple Music, iTunes, HitsNL, RadioNL en TV Oranje.

Muziek

Jij Laat Me Zweven - Niels ...

Geweldig - Niels van Kollen...

Waar ik voor leef - Niels v...

Foto's

Reviews

Door op 27/07/2021

Afgelopen zaterdag heb ik Niels geboekt voor mijn verjaardag in de tuin. In 1 woord fantastisch! Super professioneel en een echte sfeer maker!

Zeker een aanrader!

Door op 18/07/2021

Het feest was erg gezellig dank zij Niels met zijn prachtig op treden.
Gelukkig zien en horen we hem binnenkort weer, we zien er nu al naar uit

Door op 15/07/2021

Niels heeft er mede voor gezorgd dat mijn verstandelijk beperkte oom een super gezellig 70 jarig verjaardagsfeestje heeft gehad samen met zijn familie.

Contact

Niels van Kollenburg, Volksmuziek, Levenslied, Nederpop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Niels

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Niels van Kollenburg

Niels van Kollenburg is een solo-artiest uit Tilburg. Niels van Kollenburg maakt vooral muziek in de genres Volksmuziek, Levenslied & Nederpop. Niels van Kollenburg heeft sinds de inschrijving op 30/03/2020 in totaal 12 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Niels van Kollenburg klinkt als: Django Wagner, Andre Hazes, Tom Jones, De Dijk. Het repertoire van Niels van Kollenburg bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Niels van Kollenburg krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 9 reviews.

Niels van Kollenburg hanteert een richtprijs van €275 - €549 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.