Niels van Kollenburg

  (20)
  • Soloartiest   /   Tilburg
  • #Volksmuziek #Levenslied #60s
  • Klinkt als Django Wagner, Andre Hazes, Tom Jones, De Dijk
  • 29 geverifieerde boekingen

Indicatie €349 - €599

Stuur een persoonlijk bericht naar Niels van Kollenburg

Check beschikbaarheid
Niels van Kollenburg, Volksmuziek, Levenslied, 60s soloartist

Naast zijn eigen repertoire zingt zanger Niels van Kollenburg de leukste covers in meerdere genres. Gezellige Nederlandstalige feestmuziek en meezingers. De lekkerste hits van toen en nu! Met zijn prachtige stemgeluid en sfeervolle interactie weet Niels zijn publiek te boeien voor een unieke belevenis.
Ook voor Nederpop of sixties draait de sympathieke Brabantse feestzanger zijn microfoon ook niet om. Niets is Niels te gek.
Want naast Nederlandstalig zingt Niels ook Engels- of zelfs Spaanstalig.
Met deze formule weet Niels met zijn veelzijdigheid van ieder feest een succes te maken; van tuinfeest tot bruiloft tot feesttent! Kortom, voor ieder wat wils. Voor iedereen feest!

Een kleine greep uit het repertoire: Andre Hazes jr/sr, Django Wagner, John de Bever, John West, Stef Ekkel, Snollebollekes, Frank van Etten, Wilbert Pigmans & Opgeblazen, De Dijk, Blof, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Van Dikhout, The Scene, Tom Jones, Roy Orbinson e.v.a.

Naast Facebook en Instagram is Niels o.a. te vinden op YouTube, Spotify, Deezer, Apple Music, iTunes, HitsNL, RadioNL en TV Oranje.

Muziek

Jij Laat Me Zweven - Niels ...

Geweldig - Niels van Kollen...

Waar ik voor leef - Niels v...

Reviews

Door op 02/12/2022

Prima contact zowel via whatsapp als telefonisch. We hebben een fantastisch feest gehad begonnen met dj en daarna als kers op de taart kwam Niels. De sfeer was al oké maar we kregen allemaal nog meer plezier dankzij de inbreng van Niels. Zeker waard om Niels toe te voegen aan je feest.

Door op 27/09/2022

Fijn contact en goede afspraken gemaakt. Niels heeft zich ingezet om vanaf het eerste contact tot na het feest het helemaal soepel en prettig te laten verlopen. En zingen, feestje bouwen kun je aan hem overlaten, dat was top!

Door op 07/08/2022

Het was een gezelig avondje met niels jammer dat hij zo vroeg kwam later werd er meer gedanst

Contact

Niels van Kollenburg, Volksmuziek, Levenslied, 60s soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Niels

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Niels van Kollenburg

Niels van Kollenburg is een solo-artiest uit Tilburg. Niels van Kollenburg maakt vooral muziek in de genres Volksmuziek, Levenslied & 60s. Niels van Kollenburg heeft sinds de inschrijving op 30/03/2020 in totaal 29 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Niels van Kollenburg klinkt als: Django Wagner, Andre Hazes, Tom Jones, De Dijk. Het repertoire van Niels van Kollenburg bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Niels van Kollenburg krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 20 reviews.

Niels van Kollenburg hanteert een richtprijs van €349 - €599 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.