Niels van Kollenburg

  (4)
  • Soloartiest   /   Tilburg
  • #Volksmuziek #Nederpop #60s
  • Klinkt als Django Wagner, Andre Hazes, Tom Jones
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €300 - €450

Stuur een persoonlijk bericht naar Niels van Kollenburg

Check beschikbaarheid
Niels van Kollenburg, Volksmuziek, Nederpop, 60s soloartist

Naast eigen repertoire zingt de sympathieke Brabantse zanger Niels van Kollenburg een uitgebreid scala aan covers in diverse genres. Klassiekers, meezingers, feestmuziek.. het kan allemaal! Nederlandstalig, Engelstalig; van Nederpop en Nederrock tot volksmuziek, levenslied of smartlappen.
Denk hierbij aan muziek van Blof, De Dijk, The Scene en Van Dikhout tot Django Wagner, John de Bever en Andre Hazes. Maar ook voor een sixtie (Tom Jones of Roy Orbinson) draait Niels zijn microfoon niet om.
Met deze formule weet Niels van ieder feest een succes te maken; van tuinfeest of bruiloft tot feesttent! Kortom voor ieder wat wils. Gezelligheid en meezingen gegarandeerd!

Muziek

Niels van Kollenburg - Jij ...

Niels van Kollenburg - This...

Niels van Kollenburg - Waar...

Foto's

Reviews

Door op 25/06/2020

afspraken prima nagekomen en een geslaagde middag iedereen was erg enthousiast zeker voor herhaling vatbaar

Door op 24/05/2020

Niels communiceert snel, we konden er fijne afspraken mee maken. Alles was netjes geregeld en boven al, het klonk super! Wat hebben we genoten, dankjewel Niels! Tot de volgende keer.

Door op 07/05/2020

Niels van Kollenburg is een geweldige zanger met een mooi repertoire. Hij komt zijn afspraak netjes na en is op de juiste tijd aanwezig. Hij neemt voldoende de tijd om het iedereen naar de zin te maken en zingt wel een paar nummertjes meer ook al is de tijd verstreken. We hebben er enorm van hem genoten en zullen hem zeker nog een keertje boeken. Als ik zeg dat hij is net als zijn nieuwe nummer, Geweldig, dan heb ik niets te veel gezegd. Ga zo door Niels en tot de volgende keer. Fotoclub Focus Udenhout

Contact

Niels van Kollenburg, Volksmuziek, Nederpop, 60s soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Niels

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Niels van Kollenburg

Niels van Kollenburg is een solo-artiest uit Tilburg. Niels van Kollenburg maakt vooral muziek in de genres Volksmuziek, Nederpop & 60s. Niels van Kollenburg heeft sinds de inschrijving op 30/03/2020 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Niels van Kollenburg klinkt als: Django Wagner, Andre Hazes, Tom Jones. Het repertoire van Niels van Kollenburg bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Niels van Kollenburg krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Niels van Kollenburg hanteert een richtprijs van €300 - €450 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.