Bent u op zoek naar een ‘brand partnership’ om uw merk een associatie te geven aan jong talent en live/elektronische muziek? Met Gigstarter kunt u gericht de juiste doelgroep aan u binden in heel Europa. Met meer dan 6.000 internationale artiesten en jaarlijks meer dan 2.5 miljoen pageviews uit acht EU landen is Gigstarter een unieke partner voor merkverbreding en merkbeleving. U wordt een integraal onderdeel van de volgende hype.

Interesse? Neem contact op met Erik de Kuyper op 020-7470056 of mail naar erik@gigstarter.nl.

Brand Partnership – Lokaal en internationaal uw merk versterken

Uw brand partnership met Gigstarter kan op lokaal niveau worden vormgegeven. Dit is interessant wanneer u uw diensten of producten op nationaal niveau aanbiedt. Wilt u expanderen en snel en gericht een internationaal publiek aanspreken? Dan kunt u ook kiezen voor het uitrollen van een samenwerking op internationaal niveau. Gigstarter is actief in alle grote markten in west Europa, waaronder: de UK, Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, en Italië.

Waar zitten de influencers? Ze komen opeens tevoorschijn een hebben een sterke achterban. De krachtigste bewegingen ontstaan onder de radar en beïnvloeden een hele generatie. Gigstarter is een vijver van talent, een community van creatievelingen. Door gericht een relatie op te zoeken met deze groep zorgt u ervoor dat uw product of dienst gezien en gedragen wordt door de grote artiesten van de toekomst. Samen met onze community beïnvloedt u en uw merk de trends in muziekland en daarbuiten.

Gigstarter roster

Online muziek marketing

Als brandpartner bent u op verschillende uitingen zichtbaar. Als hoofdpartner heeft u vaste plaats in de footer waardoor u tijdens de gehele web beleving zichtbaar bent. Aan het einde van het boekproces worden alle lokale en internationale brandpartners aan onze bezoekers getoond, om zo het boekproces feestelijk af te sluiten en gemakkelijk door te linken naar uw eigen diensten. Artiesten met een gratis account (90%) beleven uw merk ook continu in hun dashboard omgeving in een daarvoor bestemde banner. Verder krijgt u als brandpartner ook aandacht in onze nieuwsbrief naar artiesten en in ons goed gelezen muziekblog.

Brandpartner extensies

Bent u tevreden met de impact van uw investering? Dan hoeft de samenwerking zich niet te beperken tot louter een online element. Gigstarter is ook actief als evenement organisator, zowel voor eigen events zoals de internationale Gigstarter Artist of the Year wedstrijd als voor externe partijen. Externe events gaan van besloten bedrijfsfeesten tot aan programmeringen van festivals zoals het Red Light Jazz festival. Uw merk kan in deze events ook zichtbaarheid krijgen. Lees hier meer over Gigstarter Events.

Gigstarter evenement

Next level branding

Verder heeft Gigstarter natuurlijk een grote internationale database aan jong talent. Onze songwriters met eigen composities en opnames worden vaak benaderd voor licenties van hun muziek. Denk aan commercials voor radio of TV of voor bedrijfsfilmpjes en zogeheten 'jingles' achter een slogan. Waar men vroeger tennissers en voetbalclubs sponsorde wordt het in de huidige tijdsgeest ook steeds interessanter om een artiest te sponsoren, en wat heeft er meer impact dan een opkomend talent in de markt zetten met uw merk? Lees hier meer over Gigstarter Syncing.

Meer weten? Neem contact op met Erik de Kuyper op 020-7470056 of mail naar erik@gigstarter.nl.