Wilt u zonder omkijken kunnen genieten van uw feest of evenement? Gigstarter is gespecialiseerd in het organiseren van professionele bedrijfsevenementen op maat.

Interesse? Neem contact op met Paul de Kuyper op 020-7470056 of mail naar paul@gigstarter.nl.

Compleet georganiseerde bedrijfsevenementen

Gigstarter ontzorgt u van het organisatorische en technische aspect: van het concept en de muzikale line-up tot aan de planning, hosting en techniek. Wij garanderen u van een onvergetelijk evenement waar uw gasten nog jaren met een glimlach naar terug zullen kijken.

Event planner

Bij een evenement zorgen wij altijd dat u één event-planner krijgt aangewezen zodat het overzicht ten alle tijden behouden blijft. Per type event hebben wij verschillende specialisten die wij in kunnen schakelen zodat er een perfecte match is.

Gigstarter evenement

Live muziek, locatie, bar, catering

Bij Gigstarter staat de muziek centraal. Wij werken concepten altijd uit vanuit de muzikale invulling, of het nu om live bands, DJs of een klein akoestisch of klassiek format gaat. Gigstarter ontfermt zich over de muziek, de communicatie en het aansturen van alle in te schakelen specialisten. Gigstarter heeft vaste locaties, barpersoneel en catering diensten die gemakkelijk en in het volste vertrouwen ingeschakeld kunnen worden indien u dat wilt.

Internationale events

Dankzij de jarenlange internationale activiteit van Gigstarter beschikken wij over een groot Europees netwerk. Hierdoor kunnen wij u voorzien van unieke internationale muzikanten, internationale shows en internationale sprekers. Uw internationale gasten zullen versteld staan.

Gigstarter evenement

Van receptie tot festival

Gigstarter heeft vele bedrijfsborrels, recepties, bedrijfsfeesten en zakelijke evenementen op haar CV staan. Ook heeft Gigstarter veel podia op festivals geprogrammeerd. Hierdoor kunnen wij evenementen organiseren met een klein en intiem karakter, zoals een receptie, tot aan grote lustrum vieringen met een complete festival-achtig muzikaal programma. Neem een kijkje op ons muziekblog om een beeld te krijgen van onze locale en internationale activiteiten.

Meer weten? Neem contact op met Paul de Kuyper op 020-7470056 of mail naar paul@gigstarter.nl.