Zoekt u originele muziek voor onder uw bedrijfsfilm of reclame? Gigstarter heeft een bestand van meer dan 15.000 internationale artiesten uit zes verschillende taalgebieden in Europa. Wij kunnen u aan de juiste muziek helpen om uw verhaal te versterken.

Interesse? Neem contact op met Paul de Kuyper op 020-7470056 of mail naar paul@gigstarter.nl.

Unieke opnames – creative music agency

Gigstarter is actief in de bemiddeling van artiesten in acht EU landen. Onze diensten voor artiesten gaan van het organiseren van optredens tot aan het ontwikkelen, vermarkten en internationaliseren van de artiesten. Ruim 50% van onze artiesten maakt eigen werk, ofwel originele composities. Deze opnames lenen zich uitstekend voor audiovisuele producties met marketing, communicatie en branding doeleinden.

Van popsongs tot soundscape

Gigstarter biedt een compleet spectrum aan typen muziekopnames. Ons bestand gaat van hits van popbands en singer-songwriters tot aan wereldmuziek en elektronische producties. Wilt u een pakkend lied dat aansluit bij uw imago? Of zoekt u juist een instrumentaal lied, of een ‘soundscape’ ter versterking van de sfeer die u wilt creëren? Wij kunnen u aan de juiste muziekopnames helpen.

Gigstarter roster

Branding, advertentie campagnes en strategische ondersteuning

Gigstarter kijkt samen met u naar het type muziek dat het beste achter uw videoproductie past. Wij kunnen aan de tekentafel al aanschuiven om mee te denken over het gehele plaatje maar kunnen ook gemakkelijk instappen wanneer de videoproductie nagenoeg af is en de muziek het missende element is. Onze muziek en marketing specialisten werken altijd nauw samen met alle stakeholders en toetsen de impact altijd bij de beoogde eindgebruiker.

Muziekopnames op maat

Bent u op zoek naar een unieke opname of ‘jingle’ die louter en alleen voor uw audiovisuele productie of alleen voor uw bedrijfsuitingen gebruikt mag worden? Wij beschikken over duizenden nationale en internationale muzikanten en muziekproducenten die een succesvolle muziekopname en muziekproductie op maat kunnen maken. Gigstarter beschikt over haar eigen studio waardoor er snel geschakeld kan worden zodra het concept perfect aansluit op het beoogde eindproduct.

Gigstarter evenement

Rechten: Music synchronisation rights

Gigstarter regelt alle nodige contracten zodat de copyrights van de compositie(s) gedekt zijn. Dit kan gaan van een muziek licentie zodat de opname voor specifieke doeleinden door u gebruikt kan worden tot aan een complete aanschaf van de rechten voor vrij gebruik van de muziekproductie in al uw uitingen.

Meer weten? Neem contact op met Paul de Kuyper op 020-7470056 of mail naar paul@gigstarter.nl.