De datum is geprikt, en je bent op zoek naar een DJ voor jouw bruiloft? Op Gigstarter zijn ze al boeken vanaf €50,-. Hoeveel DJ's vragen kunnen zij zelf bepalen. Deze kosten verschillen natuurlijk per DJ. Het belangrijkste is dat er goed contact is tussen de opdrachtgever den de DJ. Op Gigstarter heb je dit allemaal zelf in de hand! Alleen het beste is goed genoeg voor jouw bruiloft. Bekijk hier het grote aanbod aan DJ's!

Bekijk onze bruiloft dj's!

De kosten van een DJ voor jouw bruiloft worden gebaseerd op verschillende dingen. De DJ heeft natuurlijk reiskosten. Daarnaast heeft een DJ vaak een eigen geluidsinstallatie en kost het een DJ veel tijd om voor te bereiden voor uw bruiloft. Daarnaast kopen DJ's de nummers die zij gebruiken, in plaats van deze illegaal te downloaden. Ook hier komen kosten bij kijken.

Jullie bruiloft, geregeld via Gigstarter!

Als de kosten van een DJ duidelijk zijn kun je een oproep voor jouw bruiloft plaatsen op Gigstarter. Je kunt hier verschillende dingen invullen, waaronder het budget wat je hebt voor jouw bruiloft. Gigstarter zoekt dan een geschikte DJ voor jou die past bij jouw budget. Er zijn geen kosten aan verbonden om een oproep voor een DJ te plaatsen op Gigstarter.

Oproep plaatsen

Gigstarter bruiloft dj

Geen DJ gevonden? Plaats een oproep voor jouw trouwerij!

De oproep op Gigstarter is de snelste manier om een DJ te vinden. Daarnaast is het ook snel duidelijk wat de kosten precies zijn. De DJ's geven in de meeste gevallen binnen 24 uur aan of ze beschikbaar zijn. Zoek je een DJ maar weet je niet precies wat een DJ kost? Je kunt onze DJ's ook altijd een persoonlijke aanvraag sturen via hun artiestenprofiel en op de knop 'Check beschikbaarheid' te klikken. Denk er wel om dat je met een oproep meerdere DJ's tegelijk aanspreekt. Plaats nu een oproep!

Plaats oproep!

Nog veel meer dj’s

Misschien bent je er nog niet helemaal uit wat voor muziek je wil jullie trouwerij wil of je zoekt voor de ceremonie iets anders dan het feest daarna. In dat geval hebben we nog een veel breder aanbod aan muzikanten op onze website. Neem hier een kijkje wat de mogelijkheden zijn op Gigstarter.