Ruim aanbod

Jullie trouwdag is waarschijnlijk een van de meest memorabele dagen van je leven. Hier kan goede muziek natuurlijk niet aan ontbreken. Op Gigstarter is er een ruim aanbod van bijna 2.000 artiesten die geschikt zijn voor een trouwfeest. Plaats een oproep met daarin jouw wensen en wij zorgen dat er bijpassende artiesten worden uitgezocht. Je kunt natuurlijk ook zelf een kijkje nemen in onze artiesten database.

Geen commissie

Gigstarter bemiddelt niet, maar faciliteert de totstandkoming van een boeking. Er komen geen extra bemiddelingskosten bij. De artiest ontvangt de gehele gage zelf, zonder dat wij daar commissie over rekenen.

Vind een match

Op het profiel van de muzikanten kunt je video-en muziekfragmenten vinden en bepalen of dit voldoet aan jouw verwachtingen. Vervolgens kun je een persoonlijk bericht naar de artiest sturen. Hiermee kun je de beschikbaarheid checken, de prijs bespreken, gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Om een beeld te schetsen hoe een coverband op uw trouwfeest kan optreden, kun je het profiel van Stretto bekijken.

Voorbeelden

Een aantal leuke suggesties van muzikanten voor op uw bruiloft zijn: Feelings + gratis DJ, Zangeres Pip, DJ Nick Ende of Sfeervolle Jazz duo of trio.

Naast muzikanten voor bruiloften, hebben wij meer dan 4.000 artiesten die geboekt kunnen worden voor allerlei andere soorten gelegenheden of evenementen.