Romantisch en origineel cadeau voor Valentijnsdag

Door The Gigstarter Team op 08-02-2021

Maak deze Valentijnsdag onvergetelijker dan ooit met een uniek, op maat gemaakt Valentijnscadeau dat je liefje zich nog jaren zal herinneren. Corona heeft het winkelen voor Valentijnsdag moeilijk gemaakt omdat de winkels in de stad gesloten zijn en reizen niet aan te raden is. Waarom boek je niet een singer-songwriter op Gigstarter voor een live online-concert op 14 februari? Hier zijn de Top 5 redenen waarom je voor dit originele cadeau zou moeten kiezen.

Wil je je liefje verrassen met een Online Gig?

1. Uniek

Geen bloemen of teddyberen meer, met Gigstarter kunt u kiezen uit 9.000 muzikanten in heel Europa uit alle muzikale genres om een privé en online concert te geven. Denk bijvoorbeeld aan het favoriete muziekgenre van uw Romeo of Juliette: Wil hij/zij liever een solo-artiest of een kleine bezetting zoals Lee Belle? Alles is mogelijk op Gigstarter: van gitarist en zanger Stain tot duo's of bands. Bovendien kun je, omdat je direct en persoonlijk contact hebt met de artiest, een persoonlijk nummer aanvragen voor je Valentijn. De meeste artiesten zijn flexibel en staan open om hun repertoire te personaliseren, dus ga ervoor.

2. Dichter bij elkaar dan ooit

Zit je in een lange-afstandsrelatie? In plaats van uw geliefde bloemen of een leuk t-shirt te sturen, kunt u de afstand laten verdwijnen en de eenzaamheid tegengaan met een online intieme ervaring. Inderdaad, je kunt dit moment samen delen via Zoom of Skype. Een perfect cadeau voor koppels dus. Hoewel het een compleet andere ervaring is dan samen met haar/hem zijn, zou je hem/haar meer dan ooit mee verrassen.


Een voorproefje van gitarist en zanger Stain

3. Rendabel

Een online live-concert boeken is rendabeler omdat er geen reiskosten worden toegevoegd aan de online ervaring. Een onbetaalbare ervaring voor hen, zonder door uw budget heen te zijn tegen het einde van februari.

4. Op tijd bezorgd

Het beste cadeau dat u online kunt kopen en tijdens de pandemie kunt laten bezorgen, is een online optreden. Er is geen vertragingen mogelijk bij de verzending, waardoor het is minder stressvol is voor u! U kunt een privé- en romantisch optreden plannen op 14 februari of op een andere datum die u het beste uitkomt. Onze artiesten zijn flexibel en u kunt dit rechtstreeks met hen regelen.

5. Help onafhankelijke muzikanten

Het organiseren van een live-online concert is een fantastische manier om muzikanten en bedrijven uit de sector door deze moeilijke tijd heen te helpen. Net als op Gigstarter rekenen we geen boekingskosten. De muzikant krijgt het volledige bedrag na het optreden. Wat een romantisch en betrokken cadeau, vind je niet?

Concluderend, een (online) optreden is het perfecte cadeau, want je bespaart tijd, geld en zorgt voor een unieke en romantische verrassing voor Valentijnsdag.

Hoe werkt het?

  • Stap 1: Vraag een vrijblijvende offerte aan bij een van onze 9000+ artiesten.
  • Stap 2: Bespreek datum, tijd en online details met de artiest via onze chat functie.
  • Stap 3: Geniet van jullie privé concert.

Ontdek onze artiesten


Gerelateerde blogs op Gigstarter:

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: romantisch, valentijn, cadeau