Online concert als kerstcadeau?

Door Het Gigstarter Team op 19-11-2020

Think out of the box voor deze Kerst! Soms kan het moeilijk zijn om een origineel cadeau te bedenken voor je familieleden, vrienden en dierbaren. Wil je ze verrassen met kerst, boek dan een zangeres, band of DJ op Gigstarter voor een live online concert. Het aanbieden van een digitale live-ervaring biedt tegenwoordig heel wat voordelen. Hier noemen we er een paar voor je op.

Wil je je gezin verrassen met een online optreden?

Voordeel 1: Gepersonaliseerd

In plaats van standaard een fles wijn of een paar sokken te kopen, kun je het cadeau nog persoonlijker en unieker maken. Op Gigstarter heb je de keuze uit 9000 muzikanten vanuit heel Europa genres. Denk bijvoorbeeld aan het favoriete muziekgenre van je oma: wil ze liever een singer-songwriter of een gitaar speler? Misschien mist je moeder het om naar een jazz concert te gaan? Alles is mogelijk op Gigstarter: van soloartiesten tot dj's en van duo's tot bands.

Daarnaast heb je direct contact met de artiest op Gigstarter, zodat je alle mogelijkheden kunt regelen en bespreken. Waarom vraag je een singer-songwriter niet om een specifiek en ontroerend nummer uit te voeren? De meeste artiesten zijn flexibel en staan open om hun repertoire en te personaliseren naar jouw wensen.

Voordeel 2: Voordelig

Het boeken van een online live-concert is voordeliger omdat er geen reiskosten aan de online ervaring te pas komen. Een onschatbare ervaring voor dierbaren, zonder krap bij kas te zitten aan het einde van de maand. Aan de andere kant, aangezien we geen commissie vragen voor de boeking, help je een onafhankelijke muzikant doordat hij of zij de volledige gage zelf kan houden.Zo ziet een Online Gig van singer-songwriter Raoul Michel er uit

Voordeel 3: Covid vrij

Het digitale concert kan de perfecte oplossing zijn om een heerlijk moment met je gezin te delen en de richtlijnen in acht te houden. Zo bescherm je dierbaren tegen het virus. Als uw regio te maken heeft met strengere beperkingen, zoals een lockdown of een beperkt aantal mensen binnenshuis, kun je nog steeds van hetzelfde concert genieten ook al ben je niet op dezelfde locatie met familieleden.

Voordeel 4: Op tijd

Het beste cadeau dat je online kunt kopen en laten bezorgen tijdens de COVID-19 pandemie is een online optreden. Geen mogelijke vertragingen bij de verzending, en op deze manier minder stressvol voor jou!

Een online optreden is het perfecte cadeau, want je bespaart tijd, geld en zorgt voor een unieke en spectaculaire verrassing voor Kerstmis.

Ontdek onze artiesten


Gerelateerde blogs op Gigstarter:

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: christmas, gift, online, gig