Nieuwe artiesten in 2019!

Door Het Gigstarter Team op 03-01-2019

De start van een nieuw jaar vol met live muziek. Bij Gigstarter kan je live muziek boeken voor jouw evenement dat in 2019 plaatsvindt. Van bruiloft, huiskamer concerten tot een festival: wij hebben de passende acts voor elk evenement. Wij willen een paar artiesten voorstellen die recent zijn aangemeld op ons platform.

Darco Polo

Deze allround DJ kan alle toegankelijke stijlen draaien. Daarnaast staat hij open voor verzoeken van de boekers van jouw evenement. Hierdoor is hij geschikt voor elk soort evenement. Vraag hem vooral naar de mogelijkheden om het samen een geslaagd evenement te maken.

Dion Cuiper

Dion is van mening dat het niet uitmaakt waar je bent of wat je aan het doen bent, maar dat muziek altijd iets bijzonders kan toevoegen aan het moment, de sfeer en je gevoel. Hij omschrijft zichzelf als de geadopteerde zoon van Jason Mraz en John Mayer die is opgegroeid met Shawn Mendes.

Steve Christopher

Deze solo artiest uit IJsselstein zet met zijn Hip Hop een energieke show neer met dansbare muziek en een gezellige sfeer. Met zijn optreden is hij geschikt voor verschillende soorten evenementen. Als je Steve Christopher wilt boeken kan dat via zijn Gigstarter pagina.

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: nieuwe artiesten, nederland, gigstarter