Interview DJ AdV

Door Het Gigstarter Team op 13-01-2022

Van bruiloftsfeesten tot verjaardagsfeesten, onze eigen Gigstarter DJ AdV, met maar liefst al 82 boekingen, staat paraat als allround drive-in dj! Samen met zijn partner zorgt hij elke keer weer voor een onvergetelijk feestje. Lees snel verder om meer te weten te komen over DJ AdV.

DJ AdVDJ AdV

Interview met DJ AdV

Je bent nu 3 jaar lid van Gigstarter, maar wanneer ben je begonnen met dj'en?

Nog niet zo heel lang geleden eigenlijk, ongeveer 6 jaar geleden. Door werk en privé omstandigheden is er nooit eerder wat van gekomen terwijl de interesse voor muziek er altijd wel al was. Als kind heb ik muzieklessen gevolgd voor elektronisch orgel en keyboard.

Waaruit is de interesse voor dj'en ontstaan?

Nieuwsgierigheid werd gewekt doordat ik ter ontspanning muziek festivals en dance feesten ging bezoeken. Ik kreeg steeds meer interesse voor wat de dj op het podium nu eigenlijk aan het doen was. Mijn dochter en vriendin hebben toen voor mijn verjaardag een dj controller gekocht en toen was het hek van de dam: cursus gevolgd, veel gelezen, veel geluisterd en uren maken achter de draaitafel. Nu is het een uit de hand gelopen hobby zeg maar.

Waar haal je je inspiratie vandaan voor een mooie dj mix?

Muziek is een feeling, emotie, dat is wat ik probeer over te brengen in mijn sets. Mijn inspiratie of eigenlijk grote voorbeelden zijn Armin van Buuren, David Guetta, Charlotte de Witte dus best wel breed eigenlijk. Vooral Trance, House en Techno.

Wat voor soort boekingen of feestjes zijn jouw favoriet om op te draaien?

Dat zijn toch wel de Dance en EDM privé feestjes bij mensen thuis. Maar doordat ik heel breed ben in mijn muziek kan ik ook bruiloften, verjaardagen etc draaien, ik ben Allround. De meeste boekingen daarvoor komen via Gigstarter binnen en zijn ook heel leuk om te mogen doen.

Eindejaarsmix 2020 DJ AdV

Op jouw profiel staat: 'Samen met mijn partner zorgen wij voor een onvergetelijke avond'. Op welke manier ondersteunt ze jouw act?

Ik maak veel gebruik van effecten zoals licht, confetti kanonnen, rookmachine etc wat zij verzorgt tijdens de avond. Ook is zij een perfecte danser en is in staat mensen verder op te zwepen in de muziek. Verder helpt zij met op- en afbouw van de apparatuur. Zonder haar ben ik niet compleet tijdens de act.

Je hebt al meer dan 80 geverifieerde boekingen met je profiel binnengehaald! hoe is dit jou gelukt denk je?

Best veel eigenlijk! Maar door de Corona restricties de afgelopen 2 jaar zijn tientallen boekingen geannuleerd die ikzelf ook niet meetel. Ik word ook veel buiten Gigstarter benaderd, mond op mond reclame zeg maar. Die boekingen zet ik zelf op Gigstarter zodat mensen ook hun review kunnen achterlaten.

Goede tip van Arie voor de artiesten onder ons!

Heb je doelen of andere dingen die je zou willen bereiken in 2022?

Uiteraard hoop ik dat de wereld weer opengaat zodat, zeker voor de dj's en muzikanten die er van moeten leven, er weer een toekomst is. Ik ben tevreden met wat ik bereikt heb. Ik ben niet de jongste meer, 59 jaar, maar hoop nog een paar jaar mee te kunnen in deze muzikale wereld.

Heb je wellicht nog enige tips voor andere dj's?

Blijf bij jezelf en probeer je te onderscheiden van andere dj,s. We zitten met z'n allen in een grote vijver te vissen. Tip voor de beginnende dj, organiseer zelf feestjes met alleen mixen plaatsen op een platform kom je er niet is mijn ervaring.

Bedankt DJ AdV voor het beantwoorden van onze vragen en voor je tijd!

Wil jij na het lezen van deze blog DJ AdV boeken? Klik op de knop!

Boek DJ AdV


Ben jij ook aan het nadenken over een DJ carrière zoals DJ AdV? Maak dan een profiel aan op Gigstarter om jouw carrière een boost te geven! In een paar klikken maak je deel uit van onze DJ community en vergroot je jouw zichtbaarheid en gig kansen!
Meld je aan


Gerelateerde blogs op Gigstarter:

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: interview, dj, trance, house, techno, allround, feestje, feest