Finalisten van de Artist & DJ of the Year 2020

Door The Gigstarter Team op 23-11-2020

Wij nodigen je graag uit voor de Gigstarter Artist of the Year finale, dit jaar zal er iets anders uitzien dan vorige jaren. De gehele avond zal online gestreamed worden! Hoe de livestream eruit zal gaan zien kun je vinden op ons Facebook event. Maar het is eerst tijd om je voor te stellen aan onze finalisten.

Event

Categorie Artiesten

Devonport (BE)

Deze Rockformatie uit Vlaanderen is eerst begonnen met het spelen van covers. Doordat de leden van deze band zich gingen verdiepen in songwriting is de band als Devonport geboren. Ze trappen af met stevige harde nummers, maar deze mannen hebben ook een zachte kant. Laat je verassen en krijg alvast een impressie door de video hieronder te bekijken.



Devonport - Keep on Running

Pamela Magal (ES)

Een unieke Spaanse zangeres die Pop en Rock mixt met Flamenco en Tango. Daarnaast is zij een plaatje om naar te kijken! Laat je meevoeren en verassen door liedjes met klassieke culturele invloeden gecombineerd met een modern randje.



Pamela Magal – Fusión flamenco/tango

PanKart (BE)

Deze groep uit Wallonië maakt van elk evenement een feestje. Deze band speelt Keltische nummers met een rauw randje van Rock. Dus maak je spieren lekker los, want stilstaan bij deze band is geen optie!



PanKart - Live @ Savy (Bastogne)

Categorie DJ's

LLout (NL)

Deze Amsterdamse DJ houdt je dag en nacht dansend op jouw favoriete muziekgenre. Daarnaast is hij co-founder van de legendarische Amsterdamse bootfeesten Springtij. Hij voelt de stemming van het publiek feilloos aan, het wordt met hem gegarandeerd een top feest!



LLout – From It Heitelân

Alexey Grankowsky (IT)

Geboren in de Sovjet Unie en deels opgegroeid in Italië. Deze DJ houdt van zijn eigen tracks produceren en haalt zijn inspiratie veel uit zijn fascinatie voor de astronomie! Droom samen weg met deze verassende en vernieuwde geluiden.



Alexey Grankowsky - Walking

Larry7 (ES)

Hij draait, leeft en ademt Techno. Naast optreden heeft hij sinds 4 jaar ook zijn eigen DJ school. Op deze manier kan hij zijn liefde voor Techno overdragen aan de volgende generatie DJ's. Bereid je voor op een sensationele, krachtige en pure Techno set!



Larry7 - @Acabose

Juryleden

Met trots presenteren wij onze juryleden die zullen beslissen welke artiest en DJ de titel Artist en DJ of the Year 2020 mogen dragen.

Zet jezelf op de gastenlijst en neem deel aan onze gratis livestream op 10 december!

Gastenlijst

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: competitie, livestream, finalisten, artiesten, dj's, 2020