LLout

  (2)
  • DJ   /   Amsterdam
  • #Deep house #Techno #Nu-Disco
  • Klinkt als Job Jobse, Solomun, Adriatique, Joris Voorn, Adana Twins, Âme, Peggy Gou, Carl Cox, Adam Beyer, Olivier Weiter, Thomas Schumacher, ANNA, Charlotte de Witte, ARTBAT, Gerd Janson, Jennifer Cardini, Lucky Done Gone
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar LLout

Check beschikbaarheid
LLout, Deep house, Techno, Nu-Disco dj

LLout uit Amsterdam is een aanstekelijk enthousiaste DJ die je dag en nacht dansende houdt op jouw lievelingsgenre. Of dit nou groovy Deep House, rammende Techno, snerpende Tech-House, catchy Disco, gezellige Indie Dance of nostalgische House is. Hij flanst genres moeiteloos aan elkaar en neemt je in z'n sets mee naar een gepolijste flipperkast van muzikale herkenning en verrassingen. Hij is co-founder en resident van het succesvolle Springtij, een reeks legendarische bootfeesten in Amsterdam, 50% van het dynamische duo Riptide Soundsystem en heeft al menig dansvloer in binnen- en buitenland in extase gebracht. LLout voelt als geen ander de stemming van het publiek aan. Hij heeft de juiste soundtrack voor elke vibe op elk moment en bouwt verder aan waar de crowd goed op reageert, geholpen door zijn onuitputtelijke muziekbibliotheek en energie. Partij gegarandeerd! Desgewenst kan hij zelfs zijn eigen mengpaneel meebrengen: Service!

Muziek

(Italo Disco) LLout - Live ...

(Techno - Peak Time) LLout ...

(Melodic Techno) LLout - Su...

Reviews

Door op 20/07/2020

LLout heeft afgelopen zaterdag 'n fantastische set gedraaid! De muziek was helemaal afgestemd op het publiek met 'n goede mix van bekende nummers en toffe nieuwe platen. Superleuke vent ook!! :)

Door op 12/07/2020

Elke plaat was raak! Buiten het draaien ook een enorm leuke kerel, aanwinst voor elk feest. Bedankt

Contact

LLout, Deep house, Techno, Nu-Disco dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lammert

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over LLout

LLout is een DJ uit Amsterdam. LLout draait muziek in de stijlen Deep house, Techno & Nu-Disco. LLout heeft sinds de inschrijving op 23/06/2020 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van LLout klinkt als: Job Jobse, Solomun, Adriatique, Joris Voorn, Adana Twins, Âme, Peggy Gou, Carl Cox, Adam Beyer, Olivier Weiter, Thomas Schumacher, ANNA, Charlotte de Witte, ARTBAT, Gerd Janson, Jennifer Cardini, Lucky Done Gone. Het repertoire van LLout bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: LLout krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

LLout hanteert een richtprijs van €150 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.