LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020

  (14)
  • DJ   /   Amsterdam
  • #Deep house #Techno #Nu-Disco
  • Klinkt als Job Jobse, Solomun, Adriatique, Joris Voorn, Adana Twins, Âme, Biesmans, Peggy Gou, Carl Cox, Olivier Weiter, ANNA, Charlotte de Witte, ARTBAT, Tjade, Gerd Janson, Jennifer Cardini, Lucky Done Gone
  • 15 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020

Check beschikbaarheid
LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020, Deep house, Techno, Nu-Disco dj

LLout uit Amsterdam is een aanstekelijk enthousiaste DJ die je dag en nacht dansende houdt op jouw lievelingsgenre. Of dit nou groovy Deep House, rammende Techno, snerpende Tech-House, catchy Disco, gezellige Indie Dance of nostalgische House is. Hij flanst genres moeiteloos aan elkaar en neemt je in z'n sets mee in een gepolijste flipperkast van muzikale herkenning en verrassingen. Hij is co-founder en resident van het succesvolle Springtij, een reeks legendarische bootfeesten in Amsterdam, 50% van het dynamische duo Riptide Soundsystem en heeft al menig dansvloer in binnen- en buitenland op z'n kop gezet. LLout voelt als geen ander de stemming van het publiek aan. Hij heeft de juiste soundtrack voor elke vibe op elk moment en bouwt verder aan waar de crowd goed op gaat, geholpen door zijn onuitputtelijke muziekbibliotheek en energie. Partij gegarandeerd! Desgewenst kan hij zijn eigen mengpaneel meebrengen: Service!

Muziek

(Italo Disco) LLout - Live ...

(Techno - Peak Time) LLout ...

4 of our own Tracks, mixed ...

Reviews

Door op 11/08/2021

Wij hebben inmiddels al aardig wat dansjes op de deuntjes van DJ LLout kunnen doen, dat zijn een paar van de beste feestjes tot nu toe geweest. Als er iets is wat hij goed kan, is dat het aanvoelen van de crowd in lijn met de ambiance. Door altijd verschillende muziekstijlen samen te brengen, brengt hij ook mensen van alle soorten en maten samen. Niet alleen de muziek heeft een chille vibe en positieve energie, dat heeft hij zelf ook! Wij zijn blij!
X Sophie & Saar

Door op 16/05/2021

Het contact verliep erg plezierig en vlot. Mijn muziekkeuze werd perfect geïnterpreteerd door LLout. Hij voelt het publiek goed aan en wist van de avond het perfecte feest te maken.

Door op 21/04/2021

LLout heeft ons een fantastische avond bezorgd, en dit alles met inachtneming van de corona regels. Hij begon geheel naar wens met het draaien van deephouse/tech-house om later op de avond wat stevigere techno te gaan draaien. De man voelt het publiek feilloos aan, en kan hier met zijn brede platen kennis perfect op inspelen. Kortom, LLout is zeker een aanrader voor uw feestjes!

Contact

LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020, Deep house, Techno, Nu-Disco dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lammert

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020

LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020 is een DJ uit Amsterdam. LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020 draait muziek in de stijlen Deep house, Techno & Nu-Disco. LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020 heeft sinds de inschrijving op 23/06/2020 in totaal 15 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020 klinkt als: Job Jobse, Solomun, Adriatique, Joris Voorn, Adana Twins, Âme, Biesmans, Peggy Gou, Carl Cox, Olivier Weiter, ANNA, Charlotte de Witte, ARTBAT, Tjade, Gerd Janson, Jennifer Cardini, Lucky Done Gone. Het repertoire van LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020 bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020 krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 14 reviews.

LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020 hanteert een richtprijs van €150 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.