De vele voordelen van het PRO lidmaatschap op Gigstarter

Door Het Gigstarter Team op 10-09-2018

Als artiest heb je op Gigstarter een gratis basisprofiel op het platform. Op dit profiel kunnen potentiële boekers direct contact met je opnemen en ervaar je een deel van de voordelen van Gigstarter. Met het PRO lidmaatschap haal je echter nog veel meer profijt uit Gigstarter. Bekijk het overzicht van alle voordelen!

Word PRO op Gigstarter

Reageren op de oproep

Op verschillende manieren groeit jouw kans op een optreden met het PRO lidmaatschap. Je kan namelijk reageren op de oproepen die via Gigstarter binnenkomen, de succesvolle functie waarbij opdrachtgevers de hulp van Gigstarter inschakelen voor het vinden van een geschikte artiest voor hun evenement. Deze oproep zetten wij door naar geschikte PRO artiesten die hierop kunnen reageren. Uit onze cijfers blijkt dat artiesten met het basisprofiel één optreden per jaar krijgen via Gigstarter, PRO artiesten halen gemiddeld drie keer per jaar een gig binnen via het platform.

barbaraDe populaire PRO artiest Barbara St. James na afloop van een optreden via Gigstarter

Completer profiel

Als PRO artiest heb je een nog uitgebreider en completer profiel. Dit betekent dat je extra video’s kan toevoegen, foto’s kan plaatsen en extra reviews mag plaatsen. Alles om de mogelijke opdrachtgever een nog beter beeld te geven van jouw act. Mooie bijkomstigheid, je kan nu als PRO 5 profielen beheren. Voeg dus alle acts waarin je speelt gerust toe.

buskinbeltersHet duo Buskin Belters reist als PRO door binnen en buitenland voor optredens.

Extra promotie

Als PRO artiest kom je nog meer in de spotlight op Gigstarter. Zo komen je openbare optredens in de muziekagenda op de homepage en heeft onze lokale community manager extra aandacht voor het uitlichten van PRO artiesten rondom speciale mijlpalen. Ook kom je eerder in het vizier van onze contacten in de lokale en internationale muziekindustrie.

Internationaal optreden met PRO+

PRO+ biedt oplossingen voor artiesten en hun managers met internationale ambities. Maak meerdere profielen en vertoon ze in alle landen waar Gigstarter actief is: Nederland, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Spanje, Italië en Oostenrijk!

Word PRO+ op Gigstarter

Andere blogs van Gigstarter:
Gigstarter on tour in Parijs
6 tips voor artiesten om betere concerten te geven
Over ons

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: pro gigstarter, gigstarter, voordelen