Het Gigstarter Café nieuw leven inblazen!

Door Het Gigstarter Team op 08-09-2022

Afgelopen vrijdag zijn we sterker dan ooit teruggekomen met een nieuwe editie van het Gigstarter Café in Amsterdam. Met geweldige optredens van zowel Bovenburen als DJ Continental drift en een speciale aankondiging van onze CEO Paul de Kuyper over onze crowdfunding, was de avond gevuld met geweldige momenten.

Muziek, Kunst en Cultuur

Het was ongelooflijk om te zien dat deze editie van het Gigstarter Café veel oude en nieuwe gezichten naar het Vrij Paleis bracht. Het publiek was gevuld met mensen van alle leeftijden, van begin twintig tot in de zestig. Op de muren was verbazingwekkende kunst te zien, dus als de mensen niet aan het socializen waren, of aan het grooven op de muziek, konden ze de ongelooflijke kunstwerken bewonderen die voor de maandelijkse Art & Craft Market in Vrij Paleis waren geplaatst.

gigstarter cafe

De eerste act die op het evenement speelde was Bovenburen. Een nieuwe act bestaande uit vier geweldige muzikanten sierden het podium met hun groovy tunes. Het was de perfecte manier om de avond op gang te krijgen en de mensen aan het dansen te krijgen! Vervolgens hadden we DJ Continental Drift, die de dansvloer vulde voor het laatste deel van de nacht en ervoor zorgde dat de goede vibes werden doorgezet tot het einde.

Gigstarter Crowdfunding

Zoals je misschien al hebt gezien op socials of gehoord op het evenement zijn we aan het crowdfunden! We hebben achter de schermen hard gewerkt om onze diensten voor zowel artiesten als boekers te verbeteren en we zijn klaar om Gigstarter naar het volgende niveau te tillen. Hoe kun je ons helpen? Door te investeren of de link naar ons crowdfund te delen met je netwerk help je ons om live muziek voor iedereen toegankelijk te maken. Hieronder kun je een korte video bekijken waarin onze CEO Paul alle essentiële zaken uitlegt die je moet weten over ons crowdfund.


Bekijk deze video om een snelle samenvatting te krijgen van wat we van plan zijn te doen!

Wil je meedoen? Bezoek onze crowdfund blog lees meer of bezoek onze campagnepagina CrowdAboutNow om te investeren.
Investeer nu!

Gerelateerde artikelen op Gigstarter:

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: event, crowdfund, art, fundraising, start up, evenement, live muziek, kunst