Wij zijn aan het Crowdfunden!

Door Het Gigstarter Team op 31-08-2022

We hebben spannend nieuws hier bij Gigstarter! Wij willen je de mogelijkheid bieden om mede-eigenaar te worden van Gigstarter door middel van crowdfunding. Je kunt onze crowdfunding campagne bezoeken op CrowdAboutNow. Ook al hosten we onze campagne op een Nederlands platform, je kunt nog steeds investeren als je gevestigd bent in Europa. Doe met ons mee in onze missie om live muziek voor iedereen toegankelijk te maken
Investeer nu!


Bekijk deze video voor een korte samenvatting van onze plannen!

ONZE PLANNEN

crowdfundingEen overzicht van onze plannen

DE GIGSTARTER APP

Het team heeft achter de schermen hard gewerkt aan de ontwerpen en eerste prototypes van een mobiele app die het leuk maakt om artiesten bij jou in de buurt te ontdekken. In de app 'swipe' je langs artiesten die met een live video een impressie geven van hun show. Door artiesten te 'liken' ontstaat een hotlist of, als je grootse plannen heb, een complete line-up. De app maakt het ontdekken van muzikaal talent een leuke bezigheid en maakt het nog makkelijker om op elk moment van de dag artiesten te checken, voor je eigen evenement, of als leuke verrassing voor een geliefde. Dankzij onze in-house ontwikkelde AI, kunnen we zorgen voor een perfecte matchmaking en een mooie, gepersonaliseerde gebruikerservaring.

gigstarter appEen snelle blik op hoe onze toekomstige app eruit zal zien.

UITBREIDING

Naast de lancering van onze innovatie is het tijd voor ons om een sterke en prominente positie in de markt in te nemen. Eerst in de 9 landen waar we actief zijn en daarna in heel Europa. Deze crowdfund zal de eerste stap ontketenen in het opschalen van Gigstarter en het volledig commercialiseren van onze diensten. Door onze gebruikersbasis uit te breiden, zullen we een omslagpunt bereiken waarna de groei wordt gedreven door organische factoren. Een punt dat we in Nederland al bereikt hebben en dat we binnen dit plan in heel Europa kunnen bereiken.

HOE U KUNT INVESTEREN

Certificaten van aandelen worden uitgegeven voor €5 per stuk en het minimum investeringsbedrag is €250. Door te investeren wordt je een centraal onderdeel van onze gemeenschap, help je artiesten zelfvoorzienend te worden en katalyseer je een golf van DIY live muziek evenementen in Europa. Zoals hierboven vermeld, hosten we onze campagne op een Nederlands platform, daarom moet de investering worden gedaan via iDeal, wat een Nederlands betaalsysteem is. Neem contact met ons op via invest@gigstarter.nl als je hulp nodig heb bij het doen van de betaling.

Investeer nu!

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: crowdfund, live muziek, investeer in muziek, cultuur, investeer in cultuur, investeer, investering