Gaan jullie trouwen en ben je nog op zoek naar een band voor jullie bruiloft? Of ben je als ceremoniemeester op zoek naar een leuke band. In beide gevallen ben je bij Gigstarter aan het juiste adres. Op Gigstarter vind je allerlei soorten bands die graag op jullie huwelijksceremonie, receptie of feest willen spelen. Omdat je via Gigstarter direct contact kan opnemen met de muzikant hoeft leuk entertainment niet eens heel veel te kosten.

Huur onze bruiloft bands in!

Huur de perfecte band

Een ideale aanvulling op deze speciale dag is het boeken van live muziek. Veel koppels kiezen voor het inhuren van een band. Gigstarter heeft veel ervaring in het organiseren van live muziek op bruiloften. De locatie, de gasten en jullie smaak hebben grote invloed op de keuze van live muziek. Tijdens de ceremonie of de receptie kan het gepast zijn om speeches af te wisselen met muzikale intermezzo's. Op Gigstarter vind je klassieke muziek, kleine akoestische ensembles of jazzduo's die voor dit moment op jullie bruiloft een uitstekende keuze. Er zijn ook afspraken te maken met de artiesten die specifiek gelden voor jullie ceremonie, zo krijgt jullie ceremonie ook een unieke allure met een muzikaal randje door Gigstarter.

De keuze is reuze

Op Gigstarter staat een gevarieerd aanbod van meer dan 1.000 bands die staan te popelen om op jouw bruiloft te komen spelen. In onze database kun je filteren op genre, prijs en locatie zodat je precies kunt vinden wat bij jullie trouwerij past. Ben je op zoek naar een ervaren allround coverband dan is Feelings misschien wat voor jou. Gaat jullie voorkeur uit naar akoestische pop muziek dan is Stretto wellicht een goede keuze. Ook minder gebruikelijke genres als gypsy swing is een mogelijkheid. Door middel van videos, audiofragmenten en reviews van voorgaande boekers kun je goed een eerste indruk krijgen van de band voordat je ze een bericht stuurt. Wanneer je contact wil opnemen met een artiest kun je op de knop ‘Check Beschikbaarheid’ klikken op het desbetreffende profiel.


bruiloftband

Bruiloft band oproepen

Heb je wel al een idee voor ogen, maar lukt het nog niet om de perfecte band te vinden voor jullie bruiloft? Maak dan gebruik van onze oproep functie! Bij het gebruiken van de oproep functie kun je zo nauwkeurig mogelijk aangeven naar wat voor artiest je op zoek bent. Beschrijf het thema, budget, de muziekstijl, locatie en datum en vervolgens gaan wij aan de slag om hier een aantal geschikte bands aan te koppelen. Wanneer de artiesten uitgenodigd zijn en aangegeven hebben dat ze beschikbaar zijn die dag, kun je een chat met ze starten om er achter te komen wie het best bij jouw trouwerij past. Makkelijk en snel geregeld!

Plaats een oproep!

Vele andere opties

Het zou kunnen dat je er nog niet helemaal uit bent welke vorm van live muziek jullie op je bruiloft willen. Naast (cover)bands staan er op Gigstarter nog een heleboel andere vormen van live muziek. Zo kun je ook een dj inhuren voor jullie bruiloft, of een singer-songwriter met een gitaar. Neem een kijkje in ons overzicht van bruiloft artiesten en kom er achter waar jullie voorkeur ligt. Waar je ook voor kiest, het wordt vast een onvergetelijke dag!