Zenyatta Reggatta

  (1)
  • Band   /   Den Haag
  • #Rock #Reggae
  • Klinkt als The Police
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €500 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Zenyatta Reggatta

Check beschikbaarheid
Zenyatta Reggatta, Rock, Reggae band

Ga terug in de tijd met Zenyatta Reggatta: De authentieke Police-sound én de Police-energie op het podium!

Zenyatta Reggatta is een Police tributeband, ontstaan in 2017 te Den Haag, wanneer de ex-leden van Police Brutality en drummer Rob Boshuijzen (Ex-Police Brigade) de handen ineen slaan. De vier mannen van hebben zich gespecialiseerd in de live uitvoeringen van de hits en beste albumnummers van Sting en The Police, en zetten dit in een adembenemende show neer waarbij authenticiteit, energie en spelkwaliteit de steekwoorden zijn. Wij bieden met Zenyatta Reggatta een avondvullende show met álle Police hits, de fan-favourites en mooie deep cuts van de albums Outlandos d’amour tot en met Synchronicity (ja, dat zijn ze dus allemaal!).

De Britse superband The Police verkocht tussen 1978 tot 1984 meer dan 50 miljoen platen, waaronder gedenkwaardige albums als Reggatta de Blanc (1980) en Synchronicity (1983) en de daarvan afkomstige wereldhits als o.a. Roxanne, Message In A Bottle en Every Little Thing She Does Is Magic. Deze en alle andere hits van The Police worden door de 4-mans tributeband Zenyatta Regatta met het diepste respect maar ook met volle overgave op hoog niveau voor het publiek gespeeld. Door de songs te benaderen zonder een ‘regelrechte kopie van’ te worden komt het ook authentiek en geloofwaardig over, en zet Zenyatta Reggatta dezelfde urgentie en energie neer als The Police deed. Dat merken wij erg goed aan de enthousiaste en lovende respons van het publiek!

Zenyatta Reggatta heeft van 2017 tot nu een zeer groot aantal optredens (160+) achter de rug in Nederland en Duitsland; van muziekcafés, theaters en festivals tot wat grotere (sport)hallen, en alles wat daar tussenin zit. Gezien de enthousiaste reacties van het publiek is duidelijk dat de muziek van The Police nog steeds springlevend is. Als kers op de taart hebben we op verzoek altijd wel wat grote hits van Sting in de set zitten.

Zenyatta Reggatta beschikt over een eigen professionele backline. Licht en zaalgeluid is niet standaard inbegrepen bij een optreden.

Muziek

Spirits in the Material World

Every breath you take

Don't stand so close to me ...

Reviews

Door op 11/06/2023

Heerlijk, strakke police sound.
En nuchtere Haagse prettige gasten.
Ik (organisator lokaal tribute festival) alsmede de 600 bezoekers waren vol lof over optreden van ZR.
Genieten!

Contact

Zenyatta Reggatta, Rock, Reggae band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Rob

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Zenyatta Reggatta

Zenyatta Reggatta is een band uit Den Haag. Zenyatta Reggatta speelt muziek in de genres Rock & Reggae. Zenyatta Reggatta heeft sinds de inschrijving op 07/05/2022 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Zenyatta Reggatta klinkt als: The Police. Het repertoire van Zenyatta Reggatta bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Zenyatta Reggatta krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Zenyatta Reggatta hanteert een richtprijs van €500 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.