Zasja

Indicatie €150 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Zasja

Check beschikbaarheid
Zasja, Akoestisch, Kleinkunst, Latin soloartist

ZASJA

Zasja is Singer & soultraveller. Na jarenlang in gewerkt te hebben als actrice en cabaretiere en reizen door Costa Rica ging ze na een auto-ongeluk vol voor haar hart: zingen.
Vele optredens en concertjes volgden, klein en groot, met humor en ontroering en improvisatie ter plekke, waarbij ze zich afstemt op wat er in jou hart leeft en een kanaal is waar de muziek en woorden als vanzelf doorheen vloeien.
Afgelopen jaar kreeg en overwon ze kanker, een intens proces waardoor de laatste reserves om volledig te gaan voor haar hart en ziel als zangeres, healer, lichtbrenger en hartenraker wegsmolten, en haar ziel klinkt nu nog meer door in haar stem.
Laat jij je hart ook raken :-)? Kom mee zingen, luisteren, lachen en zijn hoe je bent bij haar concertjes
Zasja zingt Nederlands, Engels,en Spaanstalig. Liedjes uit het hart voor de ziel. Over de azuurblauwe zee, de wind, de maan, de gonzende aarde, het vuur, het water, over natuurgodinnen. Alles eigen werk met soms een uitstapje naar een mantra.

Muziek

Beso de luna

La Reina

Barco

Reviews

Boek Zasja en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Zasja, Akoestisch, Kleinkunst, Latin soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Zasja

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Zasja

Zasja is een solo-artiest uit Utrecht. Zasja maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Kleinkunst & Latin. Zasja heeft sinds de inschrijving op 13/11/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Zasja klinkt als: Wende Snijders, Eva Cassedy, Mercedes Sossa. Het repertoire van Zasja bestaat uit alleen eigen werk.

Zasja hanteert een richtprijs van €150 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.