YVI Band

  (1)

Indicatie €500 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar YVI Band

Check beschikbaarheid
YVI Band, Alternatief, Singer-songwriter band

YVI is een 23-jarige singer-songwriter afkomstig uit Sneek. YVI schrijft verhalende, melancholische en troostende songs over onzekerheid, twijfel en controversiële onderwerpen. Hierbij laat hij zich inspireren door artiesten als Damien Rice, Elbow en Glen Hansard.

Eind 2015 werd YVI uitgeroepen tot 'De Beste Singer-songwriter van Noord-Nederland'. Hij verzorgde onder andere het voorprogramma van The Gospel Sessions en Douwe Bob en samen met zijn band het naprogramma van Blaudzun. 2017 staat voor YVI in het teken van het opnemen en uitbrengen van het eerste studio album.

Muziek

Majesty (Snippet) - YVI

YVI - We'll Live Along (Liv...

YVI - Sophia (Live @ Energy...

Reviews

Door op 23/01/2019

Er stond een flinke wachtrij voor de deur en na het optreden begrijpen wij waarom, de afwisseling tussen gevoelige liedjes waarmee ze het publiek stil kregen en de energiekere nummers die meteen aansloegen maakte het een perfecte show.

Contact

YVI Band, Alternatief, Singer-songwriter band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Diederick

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over YVI Band

YVI Band is een band uit Zwolle. YVI Band speelt muziek in de genres Alternatief & Singer-songwriter. YVI Band heeft sinds de inschrijving op 01/08/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van YVI Band klinkt als: Damien Rice, Glen Hansard, Elbow, Jeff Buckley. Het repertoire van YVI Band bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: YVI Band krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

YVI Band hanteert een richtprijs van €500 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.