Pretty Picture

Indicatie €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Pretty Picture

Check beschikbaarheid
Pretty Picture, Alternatief, Rock band

De rockformatie Pretty Picture is begin jaren tachtig van de vorige eeuw ontstaan en was destijds berucht in het club-, kroeg, en festivalcircuit van Amersfoort en wijde omtrek. Het publiek kreeg destijds een belevenis voorgeschoteld waarover nu nog wordt nagepraat en dat nog het beste omschreven kan worden als; energiek en origineel. De successen hebben tot halverwege de jaren negentig voortgeduurd, toen de bom barstte door een opeenhoping van intriges en muzikale meningsverschillen.

Deze inktzwarte bladzijde uit de geschiedenis van de band is inmiddels geheeld door de tijd en na vele muzikale omzwerving is eind 2014 door de oprichters van het eerste uur, Johnny Breaker en Eddy Flanger, besloten de tijden van weleer te laten herleven. Met nu binnen de gelederen, de gepokt en gemazelde Apollo Greyhound op gitaar, de internationaal bekend staande gitaarbouwer uit Soest (Mellus guitars), die zich in korte tijd heeft weten te ontpoppen tot een belangrijke vernieuwer en upgrader van het repertoire. En eveneens nieuw binnen de band the one and only Suitcase Sander op drums, die niet alleen uitstekend en in een zeer eigen stijl maat weet te houden maar zich tevens heeft weten op te werpen tot een zeer gewaardeerd criticus opdat het geheel iets is waarmee je heden ten dage mee voor de dag kan komen. En dat is het!

Na aantal goed bezochte en enthousiast ontvangen try outs staat Pretty Picture weer volledig op de kaart en is klaar voor nieuwe avonturen. Onlangs zijn vier nummers opgenomen die op dit moment in de mix staan bij niemand minder dan Marcel Fisser (dé vooraanstaande topsessiegitarist, o.a. bekend van het programma “de beste zangers van Nederland”).

Het repertoire bestaat uit eigen werk en valt het beste te omschrijven als stevige rock, met hier en daar een blues of funkuitstapje. Ook wordt de gevoelige snaar geraakt met een aantal verassende (power) ballads. Een enkele in eigen jas gestoken cover wordt eveneens niet geschuwd.

Bezetting:

Johnny Breaker (Jan Braker) – singing and dancing (entertaining and choreography responsibility)
Eddy Flanger (Edwin Douw) - bass and dancing
Apollo Greyhound (Eelco Eulderink) - guitars and dancing
Suitcase Sander (Sander Volmer) - drums and gadgets

Festivalorganisatoren en zaaleigenaren boek deze band!

Muziek

One of akind

Move it

Johnny Johnny

Reviews

Boek Pretty Picture en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Pretty Picture, Alternatief, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Eelco

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Pretty Picture

Pretty Picture is een band uit Amersfoort. Pretty Picture speelt muziek in de genres Alternatief & Rock. Pretty Picture heeft sinds de inschrijving op 25/12/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Pretty Picture klinkt als: Pretty Picture. Het repertoire van Pretty Picture bestaat uit alleen eigen werk.

Pretty Picture hanteert een richtprijs van €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.