Your Event DJ

  (8)

Indicatie €200 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Your Event DJ

Check beschikbaarheid
Your Event DJ, Allround, Dance, Nu-Disco dj

Meer dan 100 feesten aan ervaring, vele positieve beoordelingen, veel enthousiasme en professionaliteit. Van Your Event DJ kunt je dit en meer verwachten.

Elk evenement is namelijk anders en daarom willen wij dit ook graag zo benaderen. We kijken samen met u naar welke verlichting en geluidsapparatuur er nodig zal zijn voor uw feest en welke muziek u graag wilt horen. Verder is voor ons niks te gek en staan we overal voor open. Bij Your Event DJ gaat het namelijk maar om een ding en dat is een glimlach op uw gezicht na afloop van het evenement.

Op het gebied van muziek zijn wij zeer allround denk hierbij aan de laatste top 40 hits, de foute hits uit de 70's - 80's - 90's - 00's, Moombathon, House, Hardstyle, Happy hardcore, Meezingers, Klassiekers en ga zo maar door. We zijn altijd op de hoogte van de laatste muziek en met een collectie van duizenden nummers zal er zeker tussen zitten wat bij uw evenement aansluit.

Wij gebruiken professionele licht en geluidsapparatuur voor een mooie aankleding van het evenement en het overbrengen van de sfeer op het publiek. Hier geld ook weer dat we de apparatuur zo kunnen instellen dat het mooi bij uw evenement aansluit en ook hier graag uw wensen in worden opgenomen.

Neem snel contact met ons op via mail, telefoon, whatsapp of kom gezellig langs voor een gesprek!

Muziek

Snollebollekes - Links Rechts

Partyjocks - Sweet Caroline

DJ Paul Elstak- Rainbow In ...

Reviews

Door op 18/12/2019

Het contact met DJ Lorenzo verliep heel prettig, hij is altijd heel duidelijk en helder geweest. Op de feestavond zelf was hij ruim op tijd aanwezig en alles was op tijd geïnstalleerd. Hij heeft het publiek feilloos ingeschat en we hebben een top avond gehad! DJ Lorenzo hartelijk bedankt!!

Door op 18/06/2019

Lorenzo is een super vriendelijke jongen met veel ervaring en een grote passie voor zijn vak. Hij denkt mee, is enthousiast en heeft ervoor gezorgd dat onze wens -dat de dansvloer nooit leeg zou zijn- helemaal in vervulling ging! Voor een volgend feest met dj zouden we weer voor hem kiezen!

Door op 16/06/2019

Wij hebben een super feest avond gehad.
Veel gedanst en gezongen. Helemaal top.
Afspraken prima.

Contact

Your Event DJ, Allround, Dance, Nu-Disco dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lorenzo

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Your Event DJ

Your Event DJ is een DJ uit Amersfoort. Your Event DJ draait muziek in de stijlen Allround, Dance & Nu-Disco. Your Event DJ heeft sinds de inschrijving op 21/11/2018 in totaal 10 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Your Event DJ klinkt als: Allround, Feest DJ. Het repertoire van Your Event DJ bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Your Event DJ krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 8 reviews.

Your Event DJ hanteert een richtprijs van €200 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.