Young Villian

  (5)
  • Soloartiest   /   Vlissingen
  • #Hip Hop #R&B #Rap
  • Klinkt als Tupac, Fabolous, Busta Rhymes, JCole, Kendrick Lamar, StylesP, Jadakiss
  • 6 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Young Villian

Check beschikbaarheid
Young Villian, Hip Hop, R&B, Rap soloartist

Vincent Lawrence a.k.a. Young Villian, geboren en getogen in de Verenigde Staten (USA). Als een ambitieuze artiest is Young Villian als de winnaar van Stand Out 2018 geroepen met een eerste prijs voor Beste Rapartiest en Beste Act van de event. Ook heeft hij in de finale gestaan van Most Wanted 2018.
Met behulp van zijn muziek wil Young Villian positiviteit projecteren in het leven van anderen ongeacht de situatie waarin zij zitten. Er is niets of niemand die in de weg kan staan van je dromen, wat die dromen ook mogen zijn.

Muziek

Dreams (ft. RoseLeigh)

The Beast Inside (prod. by ...

I Know (ft. Lyson)

Reviews

Door op 27/07/2019

Het contact was helemaal goed, transparant en duidelijk. De vibe was perfect, ook de professionaliteit van het team is om over te spreken.

Door op 18/07/2019

Technisch gezien zat de start van het optreden van Young Villian niet 100% mee, maar dat lag buiten zijn macht. Door zijn enorme drive liet hij zich niet kisten en worstelde hij zicht door de eerste twee tracks. Zijn enthousiasme bleef niet onopgemerkt en steeds meer mensen stonden op uit hun stoelen om de dansvloer te betreden, met als gevolg dat de feel van de show steeds beter werd, door Young Villian opgebouwd naar een hoogtepunt!
Superfijne en dankbare artiest om mee samen te werken. Go Vincent, go!! :)

Door op 26/05/2019

Young Villian en zijn crew zijn hard op weg om een gevestigde naam te worden. Bij ontvangst, soundcheck en backstage stelden zij zich professioneel op. De show zelf is zeker voor herhaling vatbaar. Heb de act nu 2 keer gezien en beide keren was de setlist aangepast op het publiek dat er stond. Dikke + dus.

Contact

Young Villian, Hip Hop, R&B, Rap soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Vincent

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Young Villian

Young Villian is een solo-artiest uit Vlissingen. Young Villian maakt vooral muziek in de genres Hip Hop, R&B & Rap. Young Villian heeft sinds de inschrijving op 07/12/2018 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Young Villian klinkt als: Tupac, Fabolous, Busta Rhymes, JCole, Kendrick Lamar, StylesP, Jadakiss. Het repertoire van Young Villian bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Young Villian krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 5 reviews.

Young Villian hanteert een richtprijs van €150 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.