Dwayne Rebz

  • Soloartiest   /   Rotterdam
  • #Pop #Afro #Rap
  • Klinkt als Jonna fraser ,frenna ,equals

Indicatie €500 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Dwayne Rebz

Check beschikbaarheid
Dwayne Rebz, Pop, Afro, Rap soloartist

Dwayne rebz is een 26 jarige Artist geboren in Amsterdam wonende in rotterdam Dwayne is de the face of the RebzGang en ook de mainartist Dwayne is onlangs Artist of the week geweest bij FunX rotterdam met de track “Straight up” en heeft een maand daarna zijn debuutEp “Onderweg naar Morgen “ uitgebracht met o.a Samenwerkingen Van Damaru ,Gucchighost ,auki ,Dwayne is ook jn het buitenland zijn Homeland Suriname Bekend O.a van de Track” patrong” Van Damaru die in 2017 uitkwam met videoclip met artist als Popps’enver’psycho, en damaru himself deze clip waa een instant hit en bereikte bijna 300.000 vieuws Dwayne is nu ready om Verschillende Shows en Vestivals te Rocken hij heeft ook een liveband waarmee op Aanvraag kan optreden

Muziek

Tjawa

Dwayne Rebz -Cest La Vie Fe...

Dwayne Rebz -Viben

Reviews

Boek Dwayne Rebz en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Dwayne Rebz, Pop, Afro, Rap soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Dwayne

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dwayne Rebz

Dwayne Rebz is een solo-artiest uit Rotterdam. Dwayne Rebz maakt vooral muziek in de genres Pop, Afro & Rap. Dwayne Rebz heeft sinds de inschrijving op 28/05/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dwayne Rebz klinkt als: Jonna fraser ,frenna ,equals. Het repertoire van Dwayne Rebz bestaat uit alleen eigen werk.

Dwayne Rebz hanteert een richtprijs van €500 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.