West and Merk

Indicatie €450 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar West and Merk

Check beschikbaarheid
West and Merk, Rock 'n Roll, Country, Blues band

West and Merk spelen hun eigen en de lekkerste classics van de afgelopen 60 jaar! Country pop afgeroomd met een goede toef van Rock 'n Roll!!

West and Merk is met je zonnebril op, je haren in de wind, een handje aan het stuur en de andere hangend over het portier van je Ford Mustang cabrio over route 66. Country pop met een ‘silver lining’ van Rock and Roll.

In november 2017 speelt Steven nog in zijn eentje covers op straat als Nick voorbij komt en instapt. Reizend op toeval en muziek, vult de open convertible zich met een tweede stem, een bassist en een drummer. Ze laten de covers achter zich en op basis van hun ervaringen gaan ze aan de slag met eigen nummers.

West and Merk speelt op straat, festivals en podia. Naast de live optredens verscheen vorig jaar hun eerste single Wishes and Hopes en brachten Steven (gitaar en zang), Nick (lead gitaar), Elise (tweede vocaal), Francesco (drums), Davide (bas&contrabas) op 18 Oktober hun eerste EP uit!

Muziek

Nowhere To Go

Wishes and Hopes

Not Impressed

Reviews

Boek West and Merk en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

West and Merk, Rock 'n Roll, Country, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Davide

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over West and Merk

West and Merk is een band uit Zeist. West and Merk speelt muziek in de genres Rock 'n Roll, Country & Blues. West and Merk heeft sinds de inschrijving op 18/05/2022 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van West and Merk klinkt als: Danny Vera, Johnny Cash, Elvis Presley, Eric Clapton,. Het repertoire van West and Merk bestaat uit covers en eigen werk.

West and Merk hanteert een richtprijs van €450 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.