Wakki

  • Band   /   Delft
  • #Rock #Funk #Jazz
  • Klinkt als Veel invloeden: Snarky Puppy, Santana, Avishai Cohen, Led Zeppelin, Bob Marley, James Brown, Pink Floyd. We horen het liefst wat andere mensen in onze muziek terughoren!

Indicatie €500 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar Wakki

Check beschikbaarheid
Wakki, Rock, Funk, Jazz band

Wakki is een zespersoons jazzfunkformatie uit Delft die de energie van funk en de vrijheid van jazz combineert met elementen uit verschillende andere genres. Voor iedereen is er iets herkenbaars, of dat nu Snarky Puppy, James Brown, Pink Floyd, Avishai Cohen, Bob Marley, Led Zeppelin of Santana is. Wakki is een avontuur waar je naar kunt luisteren en tegelijkertijd op wilt gaan bewegen, waar complexe ritmes op een dansbare manier worden neergezet met verhalende thema’s en waar muzikale vrijheid in nummers ervoor zorgt dat elk optreden anders is. De band is gewend om in verschillende settings te spelen, van festivals en cafés tot netwerkborrels en studentenkeukens.

Op 7 oktober 2016 het debuutalbum "Tektonics" uitgekomen, dat onder andere te beluisteren is op Bandcamp en waarvan verschillende video's op YouTube te vinden zijn.

Wakki heeft onder andere gespeeld op:
Jazz Festival Delft (aug 2016)
IO Festival (juni 2016)
Stukafest Delft, studentenkamerfestival (feb 2016)
TEDx Pitch Night, TU Eindhoven (mrt 2016)
Serious Request Delft (dec 2016)
FunkedUp, Leiden (sep 2016)
Amsterdam Wereld Festival (sep 2016)

Muziek

Constantinople

Ra

Oh Snap

Reviews

Boek Wakki en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Wakki, Rock, Funk, Jazz band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Stijn

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Wakki

Wakki is een band uit Delft. Wakki speelt muziek in de genres Rock, Jazz & Funk. Wakki heeft sinds de inschrijving op 10/10/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Wakki klinkt als: Veel invloeden: Snarky Puppy, Santana, Avishai Cohen, Led Zeppelin, Bob Marley, James Brown, Pink Floyd. We horen het liefst wat andere mensen in onze muziek terughoren!. Het repertoire van Wakki bestaat uit alleen eigen werk.

Wakki hanteert een richtprijs van €500 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.