Two Kings

Indicatie €350

Stuur een persoonlijk bericht naar Two Kings

Check beschikbaarheid
Two Kings, Akoestisch, Allround, Singer-songwriter band

Long live the kings
Two Kings bestaat uit Erik Zonneveld en David Stolze. Twee muzikanten die de laatste 20 jaar met name actief zijn geweest in het bluesrock circuit.Als zanger en gitarist van FatMouth (wellicht ‘the best band in the world’) hebben ze in die twintig jaar ontelbare kroegen en podia bezocht. In de autoritten van en naar de optredens werd er door Erik en David naar ‘mooie muziek” geluisterd. Prachtige en intrigerende nummers die onmogelijk op een bluesrock podium ten gehore gebracht konden worden.

Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan is er gezocht naar een nieuw initiatief om de eigen versies van deze mooie liedjes aan Nederland te laten horen.

Genieten
Met Two Kings haalt u een duo in huis dat met een akoestisch gitaartje, wat percussie en soms ook wat accordeon een zeer breed scala aan mooie liedjes over het voetlicht brengt.
Zowel Nederlands- als Engelstalig. Van smartlappen tot rockballads. Van alternatief tot pop. Met als enige criterium; is het een mooi liedje.

Ben je dus toe aan een welverdiend eargasm? Nodig Two Kings dan uit. Lekker onderuithangen, een rood wijntje of een wit biertje erbij en lekker genieten van een reis door de wereld van de mooie liedjes.

Muziek

Green Eyes | Coldplay | Aco...

Mijn van straat geredde roo...

'74 '75 | The Conells | Ac...

Reviews

Boek Two Kings en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Two Kings, Akoestisch, Allround, Singer-songwriter band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - David en Erik

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Two Kings

Two Kings is een band uit Alkmaar. Two Kings speelt muziek in de genres Akoestisch, Allround & Singer-songwriter. Two Kings heeft sinds de inschrijving op 29/03/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Two Kings klinkt als: Nick & Simon, Simon & Garfunkel, Acda & De Munnik. Het repertoire van Two Kings bestaat uit covers en eigen werk.

Two Kings hanteert een richtprijs van €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.