Turning Tides

  • Band   /   Amsterdam
  • #Coverband #Pop #Soul
  • Klinkt als Robbie Williams, Amy Winehouse, Chigago, Adele, OneRepublic.

Indicatie €200 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Turning Tides

Check beschikbaarheid
Turning Tides, Coverband, Pop, Soul band

Turning Tides bestaat ruim 10 jaar. De band heeft zich ontwikkeld tot een regelmatig terugkerende gast op de regionale podia in en rond Amsterdam, Hilversum en Maarssen. Enthousiasme en professionaliteit spetteren ervan af! Plezier in het spelen, sfeer op het podium en interactie met het publiek maken een optreden van Turning Tides altijd verrassend. Met een repertoire van goed dansbare seventies en eighties klassiekers, disco en dance, maar ook rock en eigentijdse pop nummers is een optreden van Turning Tides altijd gevarieerd. Turning Tides is overal inzetbaar, van (bruilofts)feesten tot festivals en van braderieën tot jaarmarkten. Frontlady van de band is Pauline Hoogland swingend, enthousiast, expressief en met heel veel soul in haar stem. Ze wordt ondersteund door een stevige ritmesectie bestaande uit: Alex Torrado op drums, Toon Meulemans op gitaar en Hermun ten Napel op bas, en een blazerssectie bestaande uit Paul de Ridder op tenor- en baritonsax en Ben Goes op altsax.

Muziek

I will survive

24 or 6 to 5; Let me entert...

Seven nation army

Reviews

Boek Turning Tides en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Turning Tides, Coverband, Pop, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ben

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Turning Tides

Turning Tides is een band uit Amsterdam. Turning Tides speelt muziek in de genres Coverband, Pop & Soul. Turning Tides heeft sinds de inschrijving op 01/07/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Turning Tides klinkt als: Robbie Williams, Amy Winehouse, Chigago, Adele, OneRepublic.. Het repertoire van Turning Tides bestaat uit alleen covers.

Turning Tides hanteert een richtprijs van €200 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.