Tracey Silhouette

  • Band   /   Amersfoort
  • #Pop #Folk #Indie Rock
  • Klinkt als Ben Howard, Mumford&Sons, U2, Causes, Angus & Julia Stone

Indicatie €500 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Tracey Silhouette

Check beschikbaarheid
Tracey Silhouette, Pop, Folk, Indie Rock band

Wij zijn een 5-koppige band die geïnspireerd door acts als Ben Howard, Mumford&Sons, U2, Causes en Angus & Julia Stone een mix van indie, pop en folk maakt. Dit jaar maken wij ons op voor een groter publiek. Met de Hedonbeurs hebben wij een nieuwe single opgenomen en stonden we o.a. op Koningsdag Zwolle en op BFO 2016.

Omdat we genieten van het contact met ons publiek hebben we dit jaar onze tweede huiskamertour gedaan. In maart, april en mei speelden we tijdens onze ‘Something For Nothing Tour’ in verschillende huiskamers door heel Nederland. Het publiek kan genieten van onze EP (opgenomen in de Mailmen Studios) en veel nieuw werk in een akoestische en intieme setting.

Tracey Silhouette is:
Anne van Diggele (lead-zang/gitaar), Onno Tams (gitaar/zang/bluesharp), Diran Knopper (toetsen/zang), Walther van Mechelen (drums/zang) en Julian Hindriks (bas).

Muziek

Overfall

Never Again

Aiming for Jerusalem

Reviews

Boek Tracey Silhouette en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Tracey Silhouette, Pop, Folk, Indie Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Tracey Silhouette

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Tracey Silhouette

Tracey Silhouette is een band uit Amersfoort. Tracey Silhouette speelt muziek in de genres Folk, Indie Rock & Pop. Tracey Silhouette heeft sinds de inschrijving op 12/05/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Tracey Silhouette klinkt als: Ben Howard, Mumford&Sons, U2, Causes, Angus & Julia Stone. Het repertoire van Tracey Silhouette bestaat uit covers en eigen werk.

Tracey Silhouette hanteert een richtprijs van €500 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.