Ton Slieker

  (3)

Indicatie €150 - €450

Stuur een persoonlijk bericht naar Ton Slieker

Check beschikbaarheid
Ton Slieker, Akoestisch, Folk, Singer-songwriter soloartist

Ik treed al meer dan 40 jaar op als zanger/gitarist, vnl. met covers. In de jaren '70 speelde ik solo veel in het folkcircuit . Daarna heb ik ongeveer 10 jaar in een Ierse band gespeeld. De laatste 20 jaar speelde ik ook in een coverband, die regelmatig optredens verzorgde met 60- en 70er jaren muziek. Mijn solo repertoire is grotendeels gebaseerd op Folk in de breedste betekenis. Amerikaans, Brits en Iers, ook speel ik hits uit vervlogen tijden. Een feest van herkenning.

Muziek

comp. Young

comp. Folk

comp. Ton

Reviews

Door op 25/10/2021

Het was een superfijn optreden van Ton op onze jubileumfeestavond. Samen met de aanwezige DJ was daardoor onze feestavond erg geslaagd.

Door op 06/07/2021

Ton reageerde heel snel toen ik contact met hem opnam over het optreden en toonde veel enthousiasme. Hij hield zich aan de plannen en kwam perfect op tijd aan. Je kunt aan zijn video's zien dat hij de stem en ziel heeft van een echte folkrockzanger, maar zou hij ook live goed kunnen spelen? Het antwoord is JA zeker. Ik was vooral onder de indruk van zijn versie van Niel Young's Heart of Gold. Het klonk als Niel zelf. Ton speelde voor mijn vaders 75e verjaardag waar veel oude vrienden en buren aanwezig waren. Sommige van deze buren zijn het type om even snel langs te komen, hallo te zeggen en weg te gaan, maar toen Ton aan het spelen was, bleven ze tijdens de hele optreden en zongen de hele tijd mee. Ton is niet bepaald een showman die verhalen vertelt of grappen maakt, maar hij is verdomd goed in wat hij doet: de echte klassiekers spelen.

Door op 31/05/2021

Het optreden was zeer! geslaagd. Helemaal in de lijn van verwachting.. viel bij ieder erg in de smaak.
Afspraken op zeer korte termijn gemaakt, maar het liep helemaal goed..

Contact

Ton Slieker, Akoestisch, Folk, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ton

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ton Slieker

Ton Slieker is een solo-artiest uit Delft. Ton Slieker maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Folk & Singer-songwriter. Ton Slieker heeft sinds de inschrijving op 13/07/2015 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ton Slieker klinkt als: Singer - songwriter, Rafferty, Beatles, jaren 60 enz.. Het repertoire van Ton Slieker bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Ton Slieker krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Ton Slieker hanteert een richtprijs van €150 - €450 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.