TIMNA

  (4)

Indicatie €382 - €490

Stuur een persoonlijk bericht naar TIMNA

Check beschikbaarheid
TIMNA, Easy Listening, Pop, Akoestisch soloartist

Ik zing al mijn leven lang en daarbij begeleid ik mezelf op piano. Ruim tien jaar geleden ben ik afgestudeerd aan het conservatorium en inmiddels heb ik een vracht aan ervaring met het geven van optredens op allerlei gelegenheden en locaties door heel Nederland.
Ik kom dan ook graag jouw evenement een speciaal tintje geven door deze te voorzien van passende livemuziek!

Door de jaren heen heb ik een zeer uitgebreid repertoire opgebouwd, waardoor ik me moeiteloos aan kan passen aan allerlei verschillende soorten gelegenheden zoals bruiloften, verjaardagen, recepties, diners, borrels, doopdiensten, maar ook uitvaarten.
Speciale verzoeknummers zijn van harte welkom en studeer ik met liefde in. Ik ben in het bezit van mijn eigen elektrische piano met witte vleugelombouw en een compacte zanginstallatie, waardoor ik alles zelf in de hand heb en je je nergens druk over hoeft te maken. De muziek kan variëren van rustige nummers op de achtergrond tot de leukste covers die iedereen kent en mee kan zingen.

Muziek

TIMNA - Make You Feel My Love

TIMNA - Demo Uitvaarten (On...

TIMNA - I'm So Excited (met...

Reviews

Door op 05/10/2018

Timna heeft tijdens onze bruiloft zowel tijdens de ceremonie als het feest gespeeld, wat een succes! Zij heeft een fijn repertoire, maar speelt ook op verzoek en kan eventueel nummers instuderen vooraf. Afspraken vooraf waren goed te maken, zij reageert snel op mail en denkt mee!

Door op 23/04/2018

Super leuke contact. Wij hebben van de muziek genoten en zullen deze dag nooit vergeten. Het moment als wij in de zaal kwamen en TIMNA "the rose " gezongen had was een kippenvel moment.
Top!

Door op 15/10/2017

Het contact met Timna is super. Ze zingt prachtig en speelt erg mpoi piano. Ze heeft gezongen op het feest voor mijn ouders en iedereen vond haar geweldig! !Zeker voor herhaling vatbaar voor een volgend feestje.

Contact

TIMNA, Easy Listening, Pop, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Timna

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over TIMNA

TIMNA is een solo-artiest uit Den Helder. TIMNA maakt vooral muziek in de genres Easy Listening, Pop & Akoestisch. TIMNA heeft sinds de inschrijving op 02/06/2017 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van TIMNA klinkt als: diversen. Het repertoire van TIMNA bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: TIMNA krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

TIMNA hanteert een richtprijs van €382 - €490 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.