TIMNA

  (9)

Indicatie €382 - €490

Stuur een persoonlijk bericht naar TIMNA

Check beschikbaarheid
TIMNA, Easy Listening, Pop, Akoestisch soloartist

Ik zing al mijn leven lang en daarbij begeleid ik mezelf op piano. Ruim tien jaar geleden ben ik afgestudeerd aan het conservatorium en inmiddels heb ik een vracht aan ervaring met het geven van optredens op allerlei gelegenheden en locaties door heel Nederland.
Ik kom dan ook graag jouw evenement een speciaal tintje geven door deze te voorzien van passende livemuziek!

Door de jaren heen heb ik een zeer uitgebreid repertoire opgebouwd, waardoor ik me moeiteloos aan kan passen aan allerlei verschillende soorten gelegenheden zoals bruiloften, verjaardagen, recepties, diners, borrels, doopdiensten, maar ook uitvaarten.
Speciale verzoeknummers zijn van harte welkom en studeer ik met liefde in. Ik ben in het bezit van mijn eigen elektrische piano met witte vleugelombouw en een compacte zanginstallatie, waardoor ik alles zelf in de hand heb en je je nergens druk over hoeft te maken. De muziek kan variëren van rustige nummers op de achtergrond tot de leukste covers die iedereen kent en mee kan zingen.

Muziek

TIMNA - Make You Feel My Love

TIMNA - Demo Uitvaarten (On...

TIMNA - I'm So Excited (met...

Foto's

Reviews

Door op 13/09/2020

Ze speelde geweldig. Heel veel complimenten ook van de gasten gehoord. Wij kunnen iedereen timna aanbevelen.

Door op 01/01/2020

Timna heeft op onze bruiloft gezongen bij het diner en de huwelijksceremonie. Ik heb van de aanwezige gasten erg veel complimenten ontvangen over Timna. Wat een spetterend optreden zeg! Vooraf heb ik prettig contact gehad en alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Ik zou haar zo weer opnieuw boeken!

Door op 06/10/2019

Timna heeft op onze bruiloft tijdens de ceremonie en receptie echt prachtig gespeeld en gezongen. Wij hebben het ervaren als een hele mooie en bijzondere toevoeging van onze prachtige dag. Ontvingen ook heel veel leuke reacties over het optreden van onze gasten. Heel erg bedankt en bevelen je zeker aan!

Contact

TIMNA, Easy Listening, Pop, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Timna

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over TIMNA

TIMNA is een solo-artiest uit Den Helder. TIMNA maakt vooral muziek in de genres Easy Listening, Pop & Akoestisch. TIMNA heeft sinds de inschrijving op 02/06/2017 in totaal 16 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van TIMNA klinkt als: diversen. Het repertoire van TIMNA bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: TIMNA krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 9 reviews.

TIMNA hanteert een richtprijs van €382 - €490 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.