Nicole Hermans

  • Soloartiest   /   Den Haag
  • #Pop #Bossa nova #Wereldmuziek
  • Klinkt als Gipsy Kings, Mariza, Stevie Wonder, Antonio Carlos Jobim, Duffy

Indicatie €300 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Nicole Hermans

Check beschikbaarheid
Nicole Hermans, Pop, Bossa nova, Wereldmuziek soloartist

Nicole speelde hoofdrollen in theaterprodukties van o.a. Joop van den Ende, zoals les Misèrables, Elizabeth, Tommy en vele anderen. Ze verscheen regelmatig als artieste in TV-programma’s en werkte naast vele grote bekende namen, zoals Toto, Liesbeth List en Johny Logan. Ook als actrice verdiende zij haar sporen met gastrollen in speelfilms en soap-series.

Haar studie heeft ze afgerond aan het Koninklijk conservatorium te Den Haag (zang). Ook volgde ze o.a. bij MusicAllFactory en Mara Otten (Collectief) een specialisatie richting Musical en acteertrainingen. Tevens bij “The Guildford School of Acting” en bij het A.I.S. Triple Threat in Duitsland.

Haar muziek beslaat een breed spectrum aan internationale stijlen. Op de bühne brengt ze songs, Zuid-Amerikaanse muziek, bossas, jazz, musicalrepertoire en evergreens, zichzelf begeleidend op gitaar of met een band. 

De oplettende (nieuwe) Hagenees heeft Nicole al enige jaren in de Raadzaal van de Gemeente Den Haag zien optreden. Daar verzorgt ze met groot plezier de muzikale invulling rondom de Naturalisatie ceremonies.

Muziek

Boulevard of broke dreams

Manha de carnaval

Acid queen (uit "Tommy")

Reviews

Nicole Hermans heeft nog geen reviews.

Contact

Nicole Hermans, Pop, Bossa nova, Wereldmuziek soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Nicole

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Nicole Hermans

Nicole Hermans is een solo-artiest uit Den Haag. Nicole Hermans maakt vooral muziek in de genres Bossa nova, Wereldmuziek & Pop. Nicole Hermans heeft sinds de inschrijving op 05/07/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Nicole Hermans klinkt als: Gipsy Kings, Mariza, Stevie Wonder, Antonio Carlos Jobim, Duffy. Het repertoire van Nicole Hermans bestaat uit alleen covers.

Nicole Hermans hanteert een richtprijs van €300 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.